DE KENDTE STEMMER: Derfor stemmer 'Paradise-Monique på...

For Monique handler valget i morgen blandt andet om retten til at servere leverpostejmadder

Smukke Monique har valgt, hvor krydset skal sættes i morgen. (Foto: Anthon Unger)
Smukke Monique har valgt, hvor krydset skal sættes i morgen. (Foto: Anthon Unger)

Da Theis tjekkede ind på 'Paradise Hotel' sympatiserede ham med Liberal Alliance, men sådan forholder det sig ikke længere. (Foto: TV3) Danske kendte DE KENDTE STEMMER: Derfor stemmer 'Paradise'-Theis på...

Amalie har besluttet, hvor hendes første kryds skal sættes. (Foto: Jakob Jørgensen) Danske kendte DE KENDTE STEMMER: Derfor stemmer Amalie på....

Hvad stemmer de kendte og hvorfor?

Nogle kendte holder kortene tæt ind til kroppen og afslører ikke deres politiske ståsted, mens andre er helt åbne omkring deres politiske præferencer og hellere end gerne deler ud af deres holdninger og synspunkter og forsøger at hive fans med over i den røde eller blå jolle.

22-årige Monique von Appen var med på dette års 'Paradise Hotel', og til efteråret er hun med i årets 'Robinson Ekspedition'. Og selv om de unge ofte får skudt i skoene, at de ikke gider sætte sig ind i politik og stemme, så er realitystjernen helt stålfast besluttet på at møde op i stemmeboksen i morgen.

- Jeg skal stemme. Jeg stemmer Dansk Folkeparti.

- Hvad er årsagen til, du stemmer på dem?

- Jeg vil gerne have, at vores regler bliver strammet op. Og jeg er rigtig træt af, at flygtninge og udlændinge skal komme her og tro, de ejer det hele, siger Monique og fortsætter:

Leverpostejmadder i børnehaver
- Der er nogle børnehaver, der åbenbart ikke må have leverpostejmadder. Det synes jeg er langt ude. Det er ligesom vores land. De må indordne sig efter vores regler, siger 'Paradise Hotel'-vinderen.

- Hvad stemte du sidst?

- Der stemte jeg også Dansk Folkeparti, siger Monique, der endnu ikke har udvalgt en kandidat til sit kryds.

1 af 2 Monique endte med at snuppe titlen som vinder af 'Paradise Hotel', der bliver optaget på et luksushotel i Mexico. (Foto: TV3)
2 af 2 Smukke Monique har valgt, hvor krydset skal sættes i morgen. (Foto: Anthon Unger)