DE KENDTE STEMMER: Derfor stemmer 'Paradise'-Theis på...

Reality-stjernen er slet ikke i tvivl om, hvor han skal sætte sit kryds den 18. juni

Da Theis tjekkede ind på 'Paradise Hotel' sympatiserede ham med Liberal Alliance, men sådan forholder det sig ikke længere. (Foto: TV3)
Da Theis tjekkede ind på 'Paradise Hotel' sympatiserede ham med Liberal Alliance, men sådan forholder det sig ikke længere. (Foto: TV3)

Hvad stemmer de kendte og hvorfor?

Nogle kendte holder kortene tæt ind til kroppen og afslører ikke deres politiske ståsted, mens andre er helt åbne omkring deres politiske præferencer og hellere end gerne deler ud af deres holdninger og synspunkter og forsøger at hive fans med over i den røde eller blå jolle.

Pernille Nygaard stemte ikke ved sidste valg, men i år vil hun helt sikkert gå ned og sætte sit kryds. (Foto: TV3) Danske kendte Derfor stemmer Paradise-Pernille på...

Amalie har besluttet, hvor hendes første kryds skal sættes. (Foto: Jakob Jørgensen) Danske kendte DE KENDTE STEMMER: Derfor stemmer Amalie på....

23-årige Theis fra dette års sæson af 'Paradise Hotel' brugte en del af sit ophold på det mexicanske luksushotel ved Stillehavskysten på at prøve at overbevise sine realitykolleger om, at det er vigtigt at stemme ved valgene. Dengang fortalte han, at han sympatiserede med Liberal Alliance, men det har siden ændret sig.

Liberal Alliance ungdomsparti er bindegale
- Jeg ville gerne være medlem af et ungdomsparti, og jeg kan ikke rigtig se mig i Liberal Alliances Ungdom. De er simpelthen bindegale: 'Legalisering af narko og 200 km på motorvejen'. Det var ikke lige noget, jeg kunne se mig selv i. Der kunne jeg bedre se mig selv i Konservativ Ungdom, også fordi jeg rent værdipolitisk er konservativ, siger Theis, der også gav en stemme til Bendt Bendtsen ved valget til Europa-Parlamentet sidste år.

- Jeg er borgerlig på grund af økonomi og konkurrenceevne. Det betyder noget for mig, siger Theis, der denne gang sætter sit blå kryds ved de konservatives Pernille Vermund.

- Det er jeg ikke i tvivl om.

- Konservative står ikke til at få så godt et valg?

- Nej, det er mega pinligt. Jeg vil bare gerne have, at vi bliver større end Alternativet, så er jeg glad. Kødfrie dage og vindtunneller, jeg ved ikke, hvad det går ud på, håner Theis de politiske modstandere.

Janni hedder Ree til efternavn, efter hun den 9. april blev gift med rigmanden Karsten Ree. (Foto: Philip Davali) Danske kendte Derfor stemmer Janni Ree på…

Når man som Silas Holst har fået sig en skøn familie, kan krydset godt ændre sig. Foto: Privat Danske kendte DE KENDTE STEMMER: Derfor stemmer Silas Holst på ......

Jan Linnebjerg bruger i dag det meste af sin tid på sit golfeventyr 'Drive In Golf' i Ølstykke. (Foto: Søren Hartvig/TV2) Danske kendte DE KENDTE STEMMER: Derfor stemmer Jan 'Pyrus' Linnebjerg på...

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik her, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.