Deler stor hemmelighed

Geggo og Cengiz har langt om længe afsløret kønnet på deres kommende barn

Geggo glæder sig til at blive mor igen. Foto: Janus Nielsen/TV3
Geggo glæder sig til at blive mor igen. Foto: Janus Nielsen/TV3

I februar i år afslørede en lykkelig Geggo, at hun var gravid igen, og at hun og manden, Cengiz, der begge er kendt fra 'Familien fra Bryggen', derfor inden længe bliver forældre til to.

'Big (Baby) News. Vi glæder os rigtig meget til, at lillebror eller lillesøster kommer til verden til sommer', skrev hun dengang.

Parret har længe kendt kønnet på det kommende familiemedlem, men de har med vilje valgt at holde det hemmeligt for offentligheden.

Indtil nu.

- Jeg er så ulykkelig over det

På Instagram fortæller parret, der i forvejen er forældre til datteren Alba, som i dag er fire år, nemlig nu, at de venter endnu en pige.

'Hvis man har set 'Familien fra Bryggen' er man ikke i tvivl om, at jeg ønskede mig en dreng. MEN det fede ved at få at vide, at man skal have en pige mere er, at jeg ved, hvad jeg får', skriver Cengiz på sin Instagram-profil og fortsætter:

'Hvis den lille nye pige bare er halvt så sød, smuk og mega sjov som Alba, så er jeg en lykkelig far. Jeg glæder mig meget til, at vores lille nye prinsesse kommer til verden og se, hvordan hun ser ud, og om hun ligner sin storesøster'.

Geggo og Cengiz blev gift på Kokkedal Slot sidste år. Foto: Jonas Olufson
Geggo og Cengiz blev gift på Kokkedal Slot sidste år. Foto: Jonas Olufson

Mange bump
Også Geggo har delt nyheden om, at der er endnu en pige på vej til familien.

'Vi glæder os til at udvide familien med den dejligste lillesøster, som allerede har givet mor ufatteligt mange bump på vejen - men jeg elsker sgu alligevel at gro hende i maven', skriver hun til et billede af sin voksende mave, hvor hun holder et par lyserøde sløjfer.

Geggo har tidligere forklaret, at hun har haft flere gener i den nuværende graviditet, end hun havde, da hun ventede Alba.

- Det er en falliterklæring

- Jeg er lige knap 24 uger henne, og jeg elsker jo at være gravid, det gør jeg virkelig, men jeg kan virkelig godt mærke, denne graviditet har været anderledes end den første, har Geggo tidligere fortalt.

- Da jeg var gravid med Alba, havde jeg verdens nemmeste graviditet og fik så også verdens nemmeste barn, og nu har jeg døjet med kvalme, jeg har døjet med ondt og smerter, det gør jeg stadig. Jeg har kastet op i stride strømme, gør det stadig ind i mellem og generelt haft så mange gener, fortalte hun videre.

Geggo og Cengiz stod frem som par i 2015, blev forlovet i Thailand i 2017 foran rullende kameraer og giftede sig først i Las Vegas i 2018 og igen herhjemme i Danmark i foråret 2019 på Kokkedal Slot.

Du kan se afsnittet af 'Familien fra Bryggen', hvor kønnet afsløres, på Viaplay lige nu.

Afsnittet sendes på TV3 på torsdag i næste uge.

- Jeg har mistet kørekortet