Deler stor nyhed: - Den bedste følelse

Nu har begge Citybois-stjerner fundet kærligheden

Thor Farlov har fundet kærligheden og har lige været på ferie med sin udkårne. Samtidig er det få måneder siden, den anden halvdel af Citybois, Anthon Edwards, kunne fortælle, at han havde scoret den svenske sangerinde Svea.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Tilbage i oktober kunne teenageidolet Anthon Edwards, der udgør halvdelen af Citybois, afsløre, at han ikke længere var single, idet han havde fundet sammen med den svenske sangerinde Svea Kågemark.

Nu viser det sig, at også den anden halvdel af popgruppen har fået en kæreste.

'Det er første gang, jeg har kunnet svare et ærligt ja til dette spørgsmål, og det er med den bedste følelse! Vi lige kommet fra hjem fra LA, og 2020 behandler os godt', lyder det i en mail til Ekstra Bladet fra Thor Farlov.

Hvem den heldige pige er, vil han ikke komme nærmere ind på.

De to Citybois-stjerner, 20-årige Thor (tv.) og Anthon, har altid været tætte venner. Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix
De to Citybois-stjerner, 20-årige Thor (tv.) og Anthon, har altid været tætte venner. Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix

Barnligt 'Paradise'-drama: - Jeg fortryder intet

Thor Farlov blev landskendt, da han sammen med vennen Anthon Edwards stillede op i 'X Factor' i 2014 som gruppen Citybois, som blev enormt populær blandt især teenagepiger.

Nu hvor både Anthon og Thor har fået kærester og derfor højst sandsynlig knuser masser af pigehjerter, må de i stedet nøjes med at glæde sig over, at der natten til fredag udkom en helt ny single fra popgruppen. Singlen 'Det kom som et chok' handler om kærlighed, så mon ikke, at Thor Farlov har tænkt på sin nye kæreste under indspilningen.

Dansk sangerinde venter barn

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind