Deler stor nyhed: Molly Egelind er gravid igen

Molly Egelind og Benjamin Hasselflug venter barn nummer to

Seerne kender blandt andet Molly Egelind som Anna i 'Sygeplejeskolen'. Foto: Emil Agerskov
Seerne kender blandt andet Molly Egelind som Anna i 'Sygeplejeskolen'. Foto: Emil Agerskov
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

33-årige Molly Egelind er gravid.

Det fortæller den populære 'Sygeplejeskolen'-skuespiller i et opslag på Instagram, hvor hun viser maven frem.

'Nu kan det ikke rigtig skjules længere - vi bliver én mere i kærlighedsflokken i 2021,' skriver hun på det sociale medie og fortsætter:

'Inden fotoshootet til min nye kollektion for @mayflowerknitting stak babybulen altså for meget frem, så jeg droppede at prøve at skjule det længere,' fortæller hun videre.

Molly Egelind: Jeg ville sikkert kunne fake mig igennem det

Molly Egelind, som tv-seerne også fik lov til at opleve i 'Vild med dans' i 2018, hvor hun dog måtte se sig slået i finalen, har i forvejen datteren Ellinor med sin mand, Benjamin Hasselflug, som også er skuespiller.

Datteren kom til verden i 2014, og to år senere sagde skuespillerparret ja til hinanden og blev gift.

Da Molly Egelind deltog i 'Vild med dans' i 2018, fortalte hun om de matchende tatoveringer, som hende og hendes mand Benjamin har sammen.

Til Ekstra Bladet fortæller Molly Egelind, at parret gerne vil holde terminen for sig selv lidt endnu. Men de glæder sig i den grad til at blive til fire.

'Vi glæder os meget til at skulle være forældre igen, og Ellinor glæder sig til at blive storesøster - det har hun drømt om længe,' skriver hun i en besked og fortsætter:

'Som skuespillerinde er det jo svært at planlægge et godt tidspunkt at blive gravid på, og det er jo heller ikke til at vide hvor let det lader sig gøre, men vi er meget glade for, hvordan timingen er endt med at være.'

Friede efter skænderi
Molly Egelind, der som efternavnet antyder er datter af skuespiller og komiker Søs Egelind, har tidligere fortalt til Ekstra Bladet, hvordan det foregik, da Benjamin Hasselflug friede til hende.

- Vi havde et skænderi og kom efter mange timer frem til, hvad det handlede om, og hvorfor jeg var ked af det, sagde hun og fortsatte:

- Jeg havde bildt mig selv ind, at Benjamin ville gå fra mig, og så stoppede han op, forlod lokalet og kom tilbage nogle minutter senere med en forlovelsesring, han havde haft liggende i over et halvt år.

Stjerne i ny TV2-serie: Kan du se, hvem hun er datter af?

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind