Dennis Knudsen: Jeg har været for naiv og godtroende

Stylisten havde så travlt med sin store drøm om en restaurant, at han glemte at rådføre sig med fagkundskaben

Dennis Knudsen og Karina Hegaard blev et FOR umage par. Foto: Anthon Unger
Dennis Knudsen og Karina Hegaard blev et FOR umage par. Foto: Anthon Unger

- Karina Hegaard, hendes venner og selv folk, jeg ikke kender, har haft meget travlt på det seneste med at mene noget om mig - om at jeg har stjålet fra ’Kontrast’, har fyret min direktør og personalet i min brandert - og en masse andre ting. Og skal jeg være grov, er svaret bare: ’Hvad havde I forventet? Ham fyren, der gik ud af Mørkhøj Skole med de dårligste karakterer, er sgu’ ikke den skarpeste kniv i skuffen’, og virkeligheden er desværre, at jeg har været for naiv og godtroende, mener Dennis Knudsen.

Det lå i aftalen, at Dennis Knudsen skulle holde sig fra driften og det daglige, men i stedet sørge for det kunstneriske. Foto: Anthon Unger
Det lå i aftalen, at Dennis Knudsen skulle holde sig fra driften og det daglige, men i stedet sørge for det kunstneriske. Foto: Anthon Unger
 

Knudsens ’Kontrast’-kaos: Nu er der krig!

Den kendte frisør og stylist var så forelsket i tanken om at få opfyldt endnu en af sine drømme, at han glemte at lave det grundige forarbejde, han ellers er kendt for, når han arbejder på f.eks. de store film - ’Nymphomania’, Vinterbergs nye ’Kollektivet’ eller den seneste Jussi Adler-filmatisering ’Flaskepost P’.

Kendte hende ikke
- I virkeligheden kendte jeg slet ikke Karine. Kun fra bylivet, fordi hun havde haft ’Bee Proud’ - to Gay Diskoteker. I bakspejlet kan jeg se, at jeg skulle have haft rådgivere på til at tjekke hende og alt, hvad vi skulle lave sammen. Men min ivrighed efter at forfølge drømmen tog overhånd, så jeg smed 1,7 mio. kr., mens Karina og hendes mand kun lagde 150.000 kr. Derudover kom Karina med sit know how og sin bevilling, og vi lavede en skriftlig samarbejdsaftale om partnerskab: Hun tog sig af alt det praktiske - drift, leverandører og personale, mens jeg stod for det kunstneriske og for at trække kunder til. Det andet havde jeg ingen forstand på.

Dennis Knudsen skulle trække de kendte kunder til. Her var Prinsesse Marie og Lisbeth Østergaard til åbningen. Foto: Anthon Unger
Dennis Knudsen skulle trække de kendte kunder til. Her var Prinsesse Marie og Lisbeth Østergaard til åbningen. Foto: Anthon Unger
 

Her tømmer Dennis Knudsen bar for sprut og kaviar

Knudsen slår fast, at han derfor var uden kompetence til at kunne fyre Karina eller dele af personalet den famøse aften for et par uger siden, hvor alt gik galt, men han siger, at han sagtens i frustration, stress og angst, mens han kæmpede med 112 og en komatisk Mads Dinesen kan have råbt vrede ting.


Se video fra den famøse aften her. (Privatoptagelser)

I rødt felt
- Mads havde drukket så meget, at jeg vurderede, at han var i livsfare. Hans læber var blå, og jeg kunne ikke komme i kontakt med ham. Han lå i sit eget bræk lige ved vores restaurant, og han havde brug for hjælp - ikke for skuldertræk. Der chokerede Karina mig, og her gik det op for mig, at vores værdier var uforenelige. Jeg kan sagtens have råbt ’I er nogle skiderikker. I skulle fyres hele bundtet’ eller noget i den stil. Jeg var virkelig ophidset. Vi holdt firmafest for salonen og havde da fået noget at drikke, så da dette fik mig op i det røde felt, blev jeg sgu’ vred. Og da Karina har råbt tilbage, kan jeg sagtens have sagt noget i retning af ’hvis du vil have krig, så får du krig’. Men det betyder jo ikke, at jeg har stået og sagt til hende, at vi skal slås til sidste blodsdråbe, som hun i sine ’offer-interviews’ nærmest giver udtryk for.

Også Tage Frandsen kom og ønskede sin frisørven tillykke, da 'Kontrast' åbnede. Foto: Anthon Unger
Også Tage Frandsen kom og ønskede sin frisørven tillykke, da 'Kontrast' åbnede. Foto: Anthon Unger
 

Efter champagne-skandale: kendis-restaurant lukker

Vigtige kontrakter
I salonen og i sine øvrige gøremål er Dennis meget påpasselig med kontrakter og aftaler med sine ansatte. For der skal være rene linjer. Af samme grund er han chokeret over, at Karina Hegaard efter en måned med ’Kontrast’ stadig ikke havde løn og aftaler på plads med de ansatte.

Efter champagnedruk: fyrede halvdelen af personalet

- Det er en forfærdelig situation for de ansatte, som jeg slet ikke fatter, at hun har kunnet bringe folk i. Den slags skulle have været på plads, før vi åbnede. Personligt har jeg været nødt til at betale en enkelt, der intet havde at leve for, men det kan jeg jo ikke gøre for alle. Så mit eneste håb er, at advokaterne kan blive færdige i en fart, og at tingene kan blive afviklet, så folk måske kan få nogle penge. Det er frygteligt. Og for mig har det været virkeligt dyre lærepenge - både fysisk og mentalt. erkender Dennis Knudsen.

Dennis Knudsen er millionær i mursten