Dennis Knudsen: Lukker butikken, men beholder de kongelige

Med snart fem Ironman-titler i kufferten forlader han Danmark seks måneder om året

En særdeles fit dennis Knudsen er klar til at flyve og fare rundt i Europa. Foto: Tariq Mikkel Khan
En særdeles fit dennis Knudsen er klar til at flyve og fare rundt i Europa. Foto: Tariq Mikkel Khan

- Når jeg har meldt ud, at jeg 'skal til udlandet' betyder det ikke, at jeg flytter fra landet, men det betyder, at jeg vil arbejde med projekter, som er vildt spændende uden for landets grænser ca. seks måneder om året. Derfor har jeg valgt at lukke min salon i København og opsige de 15 mennesker, som er ansat der. At have så mange ansatte er et stort ansvar, og jeg føler ikke, at jeg i tilstrækkelig grad kan være der for dem, når jeg skal være så meget væk, forklarer Dennis Knudsen.

Den kendte stylist har lige gennemført sin fjerde Ironman i Spanien, og det er ikke nogen ringe præstation for en mand på 50 år.

 

- Jeg ved godt, at jeg ikke er teenager mere, men jeg lytter til min krop, og den har helt åbenlyst godt af de udfordringer, jeg giver den. Jeg gennemførte ironman'en uden smerter eller ubehag, og jeg agter at gennemføre min femte Ironman i København til august, fortæller den entusiastiske atlet.

Dennis Knudsen er ved at træne sig op til en ny Ironman. (Privatfoto). Danske kendte Dennis Knudsen: Derfor har jeg yoyo-vægt

I øvrigt har det lidt med Ironman at gøre, at Dennis Knudsen nu skal ud at flyve.

- Der har åbnet sig nogle muligheder for mig på flere planer, og dem må jeg gribe, for det er spændende. Desværre må jeg ikke fortælle om det endnu. Men det er klart, at det er noget stort, når jeg vælger at lukke butikken herhjemme. Dog vil jeg understrge, at jeg også fortsat skal lave film og sørge for mine aftaler med de kongelige - i det omfang det overhovedet er muligt.

Dennis Knudsen og Karina Hegaard blev et FOR umage par. Foto: Anthon Unger Danske kendte Dennis Knudsen: Jeg har været for naiv og godtroende

Dennis Knudsen vil ikke afvise, at han i ledige stunder vil være tilgængelig for kunder i København, selv om han ikke har salon.

- Så må jeg jo enten tage hjem til folk eller leje en stol i en salon hos en kollega. Det har jeg slet ikke på plads endnu, men det løser vi, når behovet opstår, siger han.

Dennis har millioner bundet i sit hus. (Arkivfoto: Klavs Bo Christensen). Danske kendte Dennis Knudsen er millionær i mursten

Den kendtes frisør og stylist afviser, at 'udlandet' er lig med USA. Så ræsonnementen må være, at Dennis Knudsens store nye eventyr ligger inden for Europas grænser. Men heller ikke det, vil han kommentere. Dog pointerer han, at restaurantdrift ikke indgår i de nye projekter.

Sidste år var der ballade med Dennis Knudsen, da han i en stor brandert tog alle sine flasker fra sin restaurant med hjem til fest. En privat video blev optaget og delt. Se den her