Derfor er hjælpe-hungrende kendisser lænket fast

Anna David og Thomas Evers Poulsen er onsdag formiddag blevet lænket fast et ukendt sted. De tigger om hjælp til at blive befriet

Thomas Evers Poulsen beder sine følgere på de sociale medier om hjælp til at slippe fri af sin lænke. (Foto: Esben Salling)
Thomas Evers Poulsen beder sine følgere på de sociale medier om hjælp til at slippe fri af sin lænke. (Foto: Esben Salling)

- Hjælp!!! Jeg skal hjælpes fri!! Jeg er låst fast og skal hentes...!

Sådan skriver Thomas Evers Poulsen onsdag formiddag på sin Instagram-profil.

Danseren er ikke i alvorlig fare, men er sammen med Anna David med i eksperiment, som tv-stationen Discovery Networks har sat i gang.

Det er slags dummy, som danseren og sangerinden er med i, fortæller Thomas Kahr, der er udviklingschef på Discovery Networks, der blandt andet tæller Kanal 4 og Kanal 5.

- Vi er i gang med at teste et nyt stort tv-program, der ligesom forener sociale medier og tv, fortæller han til Ekstra Bladet.

- Normalt tester vi nye programmer i hemmelighed, men det er selvsagt lidt svært lige med det her koncept, fordi det involverer de kendtes følgere på de sociale medier, siger Thomas Kahr.

Kort sagt går eksperimentet ud på, at de to kendisser skal have aktiveret deres netværk på de sociale medier. I første omgang skal de slippes ud af deres lænker af deres følgere, men senere i dag skal de klare sig igennem flere opgaver, som de får brug for hjælp til at løse.

Thomas Evers Poulsen og Anna David har kun deres profiler på de sociale medier til rådighed via deres mobiler, når de skal bede om hjælp.

- Det er et sprit nyt tv-koncept, som aldrig er set før, siger Thomas Kahr om programemt, som tv-stationen i dag ret usædvanligt prøver af ud i virkeligheden.