Derfor stemmer Gustav på...

KENDTE STEMMER: Realitystjernen har fundet opskriften på, hvordan man laver flere penge

(Foto: Anthon Unger)
(Foto: Anthon Unger)

Hvad stemmer de kendte og hvorfor?

Nogle kendte holder kortene tæt ind til kroppen og afslører ikke deres politiske ståsted, mens andre er helt åbne omkring deres politiske præferencer og hellere end gerne deler ud af deres holdninger og synspunkter og forsøger at hive fans med over i den røde eller blå jolle.

Gustav Salinas er helt klar i mælet, når det kommer til hans politiske ståsted.

- En af grundene til, jeg stemmer på Liberal Alliance, er, at de tror på mennesket og individet, siger Gustav Salinas i en video, han har lagt ud til sine følgere.

Nicole Brøgglers stemme går til blå blok. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte Derfor stemmer Reality-baben på...

Kunne udleve sin drøm
- Jeg synes, det er mega uretfærdigt, man skal betale 60 procent af noget, der hedder topskat. Jeg synes, det er urimeligt, for jeg ved bare fra mig selv, at hvis jeg har flere penge, så kunne jeg udleve min drøm.

- Min drøm er at have min egen beauty klinik, og det skal jeg have en million til. Men det tager mig meget længere nu, for jeg betaler topskat - selvfølgelig ikke af de første 400.000, jeg tjener. Men hvis jeg havde flere penge til mig selv, ville jeg kunne bruge de penge til at åbne min klinik. Men den klinik ville jeg få flere i arbejde, og med flere i arbejde kunne de få nogle penge, og de kunne så betale skat, og det ville gavne samfundet. forklarer Gustav.

Man kan lave penge
- Jeg forstår ikke, hvordan folk ikke kan se logikken i det. Hvis man fjerner topskatten, får man jo flere penge, og med de penge kan man jo investere, og så laver man jo flere penge. Jeg forstår ikke, hvorfor de røde ikke kan se det, siger realitystjernen, som også har en anden personlig kæphest.

- Jeg går også ind for, vi skal fjerne licensen. Hvad er det for noget: 1.200 kroner skal vi betale hvert halve år for noget, vi ikke selv har valgt. Hvorfor skal staten fortælle os, hvad vi skal se? Ser de os som dumme mennesker, der ikke selv kan bestemme?, spørger han retorisk og fortsætter:

- Jeg synes, vi selv skal bestemme, og hvis man ikke gider glo på sådan en idiot som mig, så slukker man bare og går over til en anden eller tredje kanal. Men det skal være dit valg, siger han slagfærdigt.

Gustav har valgt at sætte sin stemme personligt. Se hvem fra Liberal Alliance, der får hans stemme i tv-klippet herover.

(Foto: Jakob Jørgensen) Paradise Hotel Gustav: Danmark snart klar til homosex på tv

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.