Derfor stemmer Janni Ree på…

KENDTE STEMMER: Den tidligere Oddset-babe er ikke i tvivl om, hvor krydset skal sættes den 18. juni

Janni hedder Ree til efternavn, efter hun den 9. april blev gift med rigmanden Karsten Ree. (Foto: Philip Davali)
Janni hedder Ree til efternavn, efter hun den 9. april blev gift med rigmanden Karsten Ree. (Foto: Philip Davali)

Hvad stemmer de kendte og hvorfor?

Nogle kendte holder kortene tæt ind til kroppen og afslører ikke deres politiske ståsted, mens andre er helt åbne omkring deres politiske præferencer og hellere end gerne deler ud af deres holdninger og synspunkter og forsøger at hive fans med over i den røde eller blå jolle.

Pernille Nygaard stemte ikke ved sidste valg, men i år vil hun helt sikkert gå ned og sætte sit kryds. (Foto: TV3) Danske kendte Derfor stemmer Paradise-Pernille på...

- Jeg stemmer på Dansk Folkeparti, siger Janni Ree uden at tøve.

- Det gør jeg, fordi det er det eneste parti, der vil være i stand til at varetage alle danskeres tarv. Dansk Folkeparti ønsker at forbedre de svages kår, alle skal have en respektfuld og ordentlig behandling på hospitalerne, de ældre skal have en alderdom i værdighed og ikke mindst skal vi bevare vores danske værdier, siger Janni Ree, der lige nu ser sundhedsvæsnet indefra, fordi hendes mand, Karsten Ree er ramt af kræft i blæren.

Janni og Karsten blev gift på rådhuset den 9. april, men festen må de vente med. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Danske kendte Janni og Karstens bryllupsfest udskudt

Men det er ikke kun på sundhedsområdet, at Dansk Folkeparti og deres værdier tiltaler Janni Ree.

-  Vi skal skal have en klar integrationspolitik, hvor indvandrerbørn kan blive integreret på en god måde, så de kan klare sig i skolen, og blive de gode samfundsborgere, som Danmark har brug for, siger hun.

- Sidst men ikke mindst er det vigtigt at gøre noget for dyrevelfærd, som også er en vigtig del af Danske Folkepartis dagsorden. Intet parti har en dyrevelfærdspolitik som Dansk Folkeparti. Endelig kan der komme styr på den misrøgt, der forgår rundt omkring i landet. Det er uforståeligt for mig, at man kan behandle dyr dårligt. Jeg elsker dyr, siger hun og holder så en lille valgtale for partiet, der får hendes kryds den 18. juni.

(Foto: Anthon Unger) Danske kendte Derfor stemmer Gustav på...

- Vi danskere siges at være de lykkeligste i verden, og det kan vi kun blive ved med at være, hvis vi stemmer på Dansk Folkeparti, siger hun.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.