Derfor stemmer Jim Lyngvild på...

KENDTE STEMMER: Ekstra Bladets modediktator har denne gang valgt at komme Det Konservative Folkeparti til undsætning

Jim Lyngvild støtter de konservatives hårde kamp for genrejsning og udbredelse af det ifølge ham smukke konservative livssyn. (Foto: Sisse Stroyer)
Jim Lyngvild støtter de konservatives hårde kamp for genrejsning og udbredelse af det ifølge ham smukke konservative livssyn. (Foto: Sisse Stroyer)

Mads Christensen tror - lige som Winston Churchill - at demokratiet er den mindst dårlige muligheder af de, vi har. (Foto: Jan Sommer) Danske kendte Derfor stemmer Blærerøven på...

Mia Lyhne er usikker på, hvor krydset skal sættes ved kommende folketingsvalg. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Derfor stemmer Mia Lyhne på...

Peter Aalbæk stemmer som vinden blæser. (Foto: Jonas Olufson) Danske kendte Derfor stemmer Ålen på...

Nicole Brøgglers stemme går til blå blok. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte Derfor stemmer Reality-baben på...

Sebastian Dorset savner mere lighed i Danmark. Det håber han en stemme på SF kan hjælpe på vej. (Foto: All Over Press) Danske kendte Derfor stemmer Sebastian Dorset på...

Hvad stemmer de kendte og hvorfor?

Nogle kendte holder kortene tæt ind til kroppen og afslører ikke deres politiske ståsted, mens andre er helt åbne omkring deres politiske præferencer og hellere end gerne deler ud af deres holdninger og synspunkter og forsøger at hive fans med over i den røde eller blå jolle.

Ekstra Bladets modediktator Jim Lyngvild er en af de kendte, der ikke er bange for at afsløre sit politiske ståsted.

Hvilket parti stemmer du på - og hvorfor?

- Jeg stemmer konservativt denne gang. Jeg synes sgu', det er så synd for dem. De har det flotteste partiprogram, der overhovedet findes. Det handler om, at jo mere du har, jo mere skal du give tilbage. Det ægte konservative livssyn finder jeg smukt. Ellers ligger jeg normalt og svinger et sted mellem Venstre og Dansk Folkeparti, og det kan da heller ikke helt udelukkes, at hånden smutter, når jeg står i stemmeboksen. I givet fald ville det nok være over til Dansk Folkeparti, da Pia Kjærsgaard er en personlig ven, og jeg mener af princip, at man skal stemme personligt.

Har du altid stemt på det samme parti?

- Nej, jeg har faktisk altid stemt blankt, da jeg har været i tvivl om, hvem jeg skulle sætte min lid til. Jeg har altid været nede i stemmeboksen, men når stemmesedlen er blevet afleveret har det været uden et kryds på. Jeg stemte engang p en med et flot navn, men jeg kan ikke huske, hvilket parti, han kom fra.

Hvad bør være valgets vigtigste tema?

- At få hjulene igang. Helle har fået styret os rigtig flot igennem finanskrisen, men nu er det tid til at få hjulene i gang. Derfor mener jeg , man nu er nødt til at stemme blåt. Man er nødt til at stemme på nogen, der ved, hvordan man får gang i driften. I forhold til at få gang i hjulene blegner selv et tema som eksempelvis invandrerpolitik.

Hvem, tror du, vinder valget?

- Det gør de blå.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.