Derfor stemmer Paradise-Pernille på...

KENDTE STEMMER: Pernille er på lidt af en rundfart, da hun skal tage stilling til, hvem hun vil stemme på

Pernille Nygaard stemte ikke ved sidste valg, men i år vil hun helt sikkert gå ned og sætte sit kryds. (Foto: TV3)
Pernille Nygaard stemte ikke ved sidste valg, men i år vil hun helt sikkert gå ned og sætte sit kryds. (Foto: TV3)

Hvad stemmer de kendte og hvorfor?

Nogle kendte holder kortene tæt ind til kroppen og afslører ikke deres politiske ståsted, mens andre er helt åbne omkring deres politiske præferencer og hellere end gerne deler ud af deres holdninger og synspunkter og forsøger at hive fans med over i den røde eller blå jolle.

Pernille Nygaard, der blev kendt for sin deltagelse i 'Paradise Hotel 2012', vil have nogle til magten, der vil arbejde for højere straffe. Især til voldtægtsforbrydere.

- Jeg stemte ikke sidste gang. Jeg gik ikke så meget op i det på det tidspunkt. Men jeg har tænkt mig at stemme den her gang. Nu skal der nye boller på suppen, siger 24-årige Pernille Nygaard.

Amalie leverede en stor del af underholdningen i Paradise Hotel sæson 6. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) TV3-reality Paradise Hotel-nostalgi: Se 10 frække, voldelige og sjove klip

- Hvem stemmer du på?

- Jeg stemmer på... Hvem er det nu ham Martin Lidegaard er? Jeg stemmer Radikale Venstre, fortæller Pernille Nygaard til Ekstra Bladet.

Hvorfor gør du det?

- Han virker meget sød.

Artiklen fortsætter under billedet...

Pernille Nygaard ankom til Paradise Hotel bodypaintet på en hest. (Foto: TV3)
Pernille Nygaard ankom til Paradise Hotel bodypaintet på en hest. (Foto: TV3)
 

- Hvad er det vigtigste emne i dette års valgkamp?

- Det vigtigste er... Ja, hvad fanden er det? Det er sådan nogle ting som økonomi. Men jeg synes, man skal sætte mere fokus på strafferammer, for det er forfærdeligt, at folk kan voldtage og slå folk ihjel og så kun få en mild straf. Det offentlige skal bare i gang.

- Jeg tænker, at folk, der er unge, skal have et smæld med pisken, når de begår noget kriminelt. Jeg er så træt af at se, at folk kan slippe af sted med hvad som helst.

'Paradise'-Pernille har filmet sit liv uden beregning. (Foto: DR) TV Reality-stjerner på røven: Fik ikke en krone af DR

- Har du sat dig ind i, om Radikale Venstre vil arbejde for højere straffe?

- Ja, eller jeg ved, at Radikale Venstre er socialister, og de er jo sådan nogen, som virkelig går ind for et socialt samfund og går ind for, at samfundet skal være bedre. Og det er jeg kun enig i. Samfundet er faldet af på den, og det har det været i lang tid. Måske er det efter, Helle er kommet til magten. Jeg ved det ikke. Altså, hun er jo sød, men hun er også en kvinde. Og der er jo mange, der er imod kvinder - der er mange, der er 'kvinde-racister'.

- Det kan være, at Martin Lidegaard kan få det ændret. Og hvis ikke jeg ville have stemt på ham, så ville jeg have sat en stemme på Anders Fogh.

Danske kendte TV: Er du dum, Pernille? Joooh, neeej, joooh?

- Ved du godt, at han ikke er i politik længere?

- Er han ikke det? Jeg troede, han var formand for Venstre?

- Nej, det er Lars Løkke...

- Nårh ja. Jamen jeg kan også godt lide Lars. Jeg vil sætte min stemme på ham eller Anders Fogh. Så jeg sætter den faktisk tre steder. Ved Lars, Anders og Martin.

- Jeg er rasende over, at hun sad der og spillede min veninde i MIN frisørstol. Det er jo sygt at gøre sådan noget, siger Amalie. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Paradise-Pernille snød sig lækker i Amalies navn

- Så ved du godt, at din stemme ikke tæller, ik?

- Nå, men jeg ville ønske, at jeg kunne. Og hvis det kommer til stykket, så bliver det nok Anders eller Lars, jeg stemmer på.

- Godt, så du lander hos Venstre?

- Ja.

Pernille bryder ud i tårer, da hun fortæller de andre om sin beslutning. (Foto: TV 3) TV TV: Paradise-chok: Forlader frivilligt hotellet

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.