Derfor stemmer Reality-baben på...

KENDTE STEMMER: Nicole Brøggler - med kælenavnet Reality-baben - vil placere sin første folketingsstemme nogensinde hos Liberal Alliance

Nicole Brøgglers stemme går til blå blok. (Foto: Anthon Unger)
Nicole Brøgglers stemme går til blå blok. (Foto: Anthon Unger)

Mads Christensen tror - lige som Winston Churchill - at demokratiet er den mindst dårlige muligheder af de, vi har. (Foto: Jan Sommer) Danske kendte Derfor stemmer Blærerøven på...

Mia Lyhne er usikker på, hvor krydset skal sættes ved kommende folketingsvalg. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Derfor stemmer Mia Lyhne på...

Peter Aalbæk stemmer som vinden blæser. (Foto: Jonas Olufson) Danske kendte Derfor stemmer Ålen på...

Hvad stemmer de kendte og hvorfor?

Nogle kendte holder kortene tæt ind til kroppen og afslører ikke deres politiske ståsted, mens andre er helt åbne omkring deres politiske præferencer og hellere end gerne deler ud af deres holdninger og synspunkter og forsøger at hive fans med over i den røde eller blå jolle.

Folketingsvalget er mediepersonligheden Nicole Brøgglers første, og hun er ikke et sekund i tvivl. Stemmen går til Liberal Alliance.

Danske kendte TV: Gustav i chok over reality-babes bare bryster

- Hvorfor vil du stemme på dem?

- Fordi privatisering har en virkning. Det fungerer mere effektivt og er bedre, hvis der er flere ting, der bliver privatiseret, siger Nicole Brøggler til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Eksempelvis med hospitaler. Behandlingerne er bedre og hurtigere på de private end på offentlige sygehuse.

De danske realitystjerner er ikke helt enige om, hvor grænsen går. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Der ER en grænse: Det vil realitystjernerne aldrig gøre på tv

Men det hele handler ikke kun om privatisering af offentlige virksomheder. For Nicole Brøggler er der en anden vigtig mærkesag.

- Jeg har set mig gal på, at man straffer studerende, der arbejder ved at tage SU'en fra dem. Hvis en studerende tjener penge, ryger deres SU, selv om de passer deres skole. Det er jo helt hul i hovedet, at gøre det mindre attraktivt at få erhvervserfaring, siger hun.

Og folk som Dovne Robert får også lige en tur med på vejen. For Nicole Brøggler mener, at der er for mange, der 'dovner den på kontanthjælp'.

Realtibaben viser her sin butt-plug, der er formet som en hestehale.(Mogens Flindt) Danske kendte Reality-baben med buttplug i numsen

- Folk er for fine eller for uoplagte til at tage et job i f.eks. Netto. Derfor bør man fjerne kontanthjælpen og på den måde tvinge flere i arbejde og så bruge pengene på at lave en bedre ordning for dem, der faktisk reelt er syge, siger Nicole Brøggler og fortsætter:

- Derudover så jeg helst, at alle betalte lige meget i skat. Jeg finder det dybt idiotisk, at man straffer folk, der har knoklet hele livet og gået 25 år i skole. Det er jo sådan, at dem, der arbejder mest, er dem, der tjener mest. At de så skal straffes for det og få taget halvdelen af deres løn for, at Robert slet ikke arbejder, det er helt godnat.

Nicole Brøggler har selv planer om at starte på en uddannelse.

Underholdning Dans med de kendte: Tre gode sild på programmet

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.