Annonce:
Annonce:

- Det er på tide

Rikke Gøransson hilser det stigende fokus på mangfoldighed i reality-tv velkomment

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Reality-genren er under forandring.

I årets 'Paradise Hotel' kårede man for første gang nogensinde årets personlighed frem for Mr. og Miss Paradise, og til onsdagens Reality Awards var Mick Skov nomineret i kategorien årets bedste øjeblik for at afsløre i 'Singletown', at han er transkønnet.

Og det friske pust med fokus på mangfoldighed glæder den mangeårige vært på 'Paradise Hotel' Rikke Gøransson, fortalte hun, da Ekstra Bladet onsdag mødte hende på den røde løber til Reality Awards.

- Jeg tænker, det er på tide, at man også følger med tiden i denne her genre. Jeg har hele tiden set 'Paradise Hotel' som et billede på tidens unge, tidens trends, og ting der foregår i vores samfund, så jeg synes bare, det er ret naturligt, at det kommer på banen, sagde hun og fortsatte:

Annonce:

- Der skal være plads til alle, og der skal være mangfoldighed, og det skal realitygenren også være med til at normalisere.

Vandt pris
Rikke Gøransson kunne til Reality Awards ikke bare smile over de ting, der sker i genren. Hun løb nemlig med sejren i kategorien årets bedste vært.

Og netop Reality Awards har en særlig plads i tv-værtens hjerte, fortæller hun.

Rikke Gøransson blev for første gang i karrieren kåret til årets bedste vært til Reality Awards. Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix
Rikke Gøransson blev for første gang i karrieren kåret til årets bedste vært til Reality Awards. Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix

- Jeg synes, Reality Awards er en mangfoldig ting, der er plads til alle, og folk tør at vende vrangen ud til denne her fest. Og generelt i reality-shows går man ind med helt åbent hjerte og siger 'tag mig som jeg er', så det er meget modige mennesker, synes jeg, siger Rikke Gøransson.

Rikke Gøransson har været vært på 'Paradise Hotel' siden sæson tre, som blev sendt i 2007.

Der var godt gang i den til Reality Awards onsdag, hvor der foruden prisuddeling var både slåskamp og drama. Du kan se hele showet eksklusivt lige her hos Ekstra Bladet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

I naturen foregår sex, vold, incest og voldtægter
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: