Det er slut mellem Julie Zangenberg og Nicklas Bendtner

Skuespilleren og fodboldspilleren har brudt med hinanden

Hør mere her

Et af Danmarks mest celebre kendis-par går hver til sit.

'Heartless'-skuespillerinden Julie Zangenberg og Wolfsburg-angriberen Nicklas Bendtner har kastet håndklædet i ringen og stoppet deres fem år gamle forhold. Det skriver Her og Nu i bladet, der udkommer i morgen. Og det bliver bekræftet af parrets fælles pr-agent, Elisa Lykke over for ugebladet.

Julie Zangenberg har for kort tid siden sendt dette tweet ud:

No Bendtner - No Party stod der på et banner i parken under en landskamp mod Sverige. Det kan der være en pointe i (Foto: Jens Dresling) Tysk fodbold Bendtners billeder: Julies bryster, penis-skål og Mercedes-ballade

28-årige Bendtner, der er persona non grata i sin tyske fodboldklub efter en række fadæser har ellers bedre tid til sin danske kæreste, efter at han er sendt på egen-træning i Danmark.

Tysk fodbold Wolfsburg-boss uden omsvøb: Bendtner trussel for fællesskabet

For tre uger siden var der ingen spor af problemer i forholdet. Her lagde Nicklas Bendtner dette billede på Instagram af sin 27-årige kæreste.

Nicklas Bendtner benægter via sin presseagent, at han kender pigen. (Foto: All Over Press) Danske kendte Hængt ud som Bendtners nye flamme: - Jeg er i chok

Men parret, der kort var fra hinanden i 2014, har altså ikke kunnet bevare kærligheden intakt og har nu taget konsekvensen af det.

Bendtner i Birmingham i 2006, udenfor natklub i London, hjemme i Sunderland og på knæ for Wolfsburg. (Foto: Thomas Borberg, Xposure Photos, Lars Poulsen og All Over Press) Sport og Spil Skandaler og undskyldninger: Hvilke er Bendtners bedste?

Sådan gik forholdet mellem Bendtner og Zangenberg

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Sidste år talte Julie Zangenberg Bendtner i 'Gitte Talks'. Se det her (Video: Discovery Network Danmark)