- Det er to måneder for sent

Kendisfrisøren Dennis Knudsen er glad for, at han snart kan åbne sin frisørsalon, men han synes dog, at det gået alt for langsomt

Statsministeren fortalte mandag aften, at frisørerne kan åbne efter påske.
Følg Danske kendte

Mandag blev den store genåbningsplan fremlagt, hvor blandt andet datoen for, hvornår de liberale erhverv endelig kunne åbne igen blev offentliggjort.

Mange danskere har nok håbet på, at de snart kunne komme til frisøren og få styr på corona-håret. Det kan vi fra 6. april, og det vækker glæde hos kendisfrisøren Dennis Knudsen, der dog samtidig er skuffet over, hvor længe der skulle gå inden han kunne åbne sin salon.

- Jeg synes, at det er rigtig dejligt, at der endelig er kommet dato på. Samtidig må jeg også sige, det er to måneder for sent. Jeg er ikke begejstret, fordi jeg synes, at politikerne har klaret det så dårligt, siger Dennis Knudsen til Ekstra Bladet.

Kunder skal kunne fremvise coronapas og bruge mundbind eller visir for at kunne besøge frisøren. Netop de krav mener Dennis Knudsen, man kunne havde taget i brug noget tidligere.

Scorer millioner: Sælger til overpris

- For to måneder siden råbte jeg op til regeringen omkring negative test for kundebesøg, og det er så flot, at de finder ud af det nu. Jeg har ikke råbt om andet i lang tid. Personligt har jeg mistet 100.000 kroner om måneden. Det kunne have været undgået, hvis vi havde fået lov at åbne før, siger Dennis Knudsen

Dennis Knudsen kunne åbne sin salon i dag, hvis han måtte. Foto: Jens Dresling
Dennis Knudsen kunne åbne sin salon i dag, hvis han måtte. Foto: Jens Dresling
 

 

Det er nonsens
Selve genåbningsplanen giver kendisfrisøren ikke meget for, Dennis Knudsen mener nemlig, at planen er alt for usikker i forhold til regeringens tidligere udmeldinger.

- Det er nonsens, at de laver en genåbningsplan med så lange udsigter, når Mette Frederiksen hele tiden har sagt, at det kommer an på, hvordan pandemien udvikler sig. Det ved vi jo ikke. siger kendisfrisøren og fortsætter:

- Hvis der kommer en tredje bølge, så kan vi risikere, at vi skal lukke salonen ned igen om 14 dage. Men vi kunne havde haft åbnet for to måneder siden og lavet en god indtjening, så kunne vi måske godt lukke en måned igen, hvis det var.

Frustreret Dennis Knudsen: - Jeg er røvsur og harm

Dennis Knudsen er klar til at modtage de henvendelser, der kommer i løbet af dagen. Telefonerne er åbne fra kl. 10, og onlinesystemet er gjort klar til åbningsdagen 6. april, selvom Dennis Knudsen godt så, at de kunne åbne allerede i dag.

- Vi kunne jo åbne om en time, vi har været klar i to måneder.

Corona-liv og løn

Har du haft corona-relateret arbejde det seneste år i sundhedssektoren eller er du en af dem, der trofast har passet jobbet i supermarkedet eller den kollektive trafik, mens andre har været hjemsendt til sofaen, så kontakt Ekstra Bladet.

Journalist Josephine Fontenay, jofo@eb.dk, vil gerne høre om dine arbejdsvilkår og din løn.

Her kan du læse historien om sygeplejerske Gitte Solgaard Larsen fra Odense Univeristetshospital.

Et vildt corona-år: Se sygeplejerskens løn

Foto: Tim Kildeborg Jensen

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde