Annonce:
Annonce:

Det vil han ikke svare på

Skuespiller Esben Dalgaard har roller i begge af årets julekalendere. Han nægter at vælge, hvilken han selv synes er bedst

Esben Dalgaard har roller i begge af årets julekalendere, han er glad for dem begge to og nægter at vælge den bedste

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Man kan næsten ikke sige julekalender uden også at sige Esben Dalgaard.

For hvad enten man blænder op for TV 2's 'Tinka og sjælens spejl' eller DR's 'Julehjertets hemmelighed' så møder man den populære skuespiller, der i begge julekalendere har bærende roller.

Men hvilken julekalender, han selv synes, er bedst, ville skuespilleren ikke røbe, da han mødte Ekstra Bladet på den røde løber til gallapremiere på filmen 'Avatar: The Way Of Water'.

- Selvfølgelig skal jeg spørges om det, siger Esben Dalgaard med et smil og fortsætter:

- Jeg kan med ærligt hjerte og ro i sindet sige, at jeg elsker dem begge to, og det kan jeg jo sige så tydeligt, fordi de er så forskellige.

Annonce:

I TV 2's 'Tinka og sjælens speil' er Esben Dalgaard tilbage i rollen som nissen Grot, som han første gang spillede tilbage i 2019, da julekalenderen 'Tinka og kongespillet' løb over skærmen. Dengang måtte Esben Dalgaard lægge sig 25 kilo ud for at blive klar til rollen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Esben Dalgaard er aktuel i både TV 2's og DR's julekalendere. Han kan ikke svare på, hvilken han synes er bedst. Foto: Emil Agerskov
Esben Dalgaard er aktuel i både TV 2's og DR's julekalendere. Han kan ikke svare på, hvilken han synes er bedst. Foto: Emil Agerskov
 

Sjoveste rolle
På DR, der i deres julekalender har spolet tiden tilbage til 1800-tallet, er det en noget andet rolle, som Esben Dalgaard indtager. Her giver han den nemlig gas som herregårdsejeren Erik Lindestrup.

Men hvilken en af de to roller, der var sjovest at spille, kunne Dalgaard heller ikke svare på.

- Igen må jeg være sådan lidt 'politiker-agtig', indleder Esben Dalgaard og fortsætter:

- Grot ham kendte jeg jo fra gamle dage, var jeg lige ved at sige, så på den måde var han nem at træde ind i, og det er noget man elsker at genetablere en karakter, man allerede kender. På den anden side, så er der også noget helt fantastisk ved at skabe en ny, lød det 'politiker-agtigt' fra Dalgaard, der til sidst - måske mindre politiker-agtigt - måtte konstatere, at han ikke kunne svare på spørgsmålet.

Annonce:

Det er sidste gang, at Esben Dalgaard har genetableret rollen som Grot. De to forfattere bag har nemlig afsløret, at der ikke kommer flere eventyr i universet.

Læs også: Stjerne snydt for 'Avatar'-milliarder

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Mikkel, der vandt årets 'Robinson', giver alle sine præmiepenge til velgørenhed. Hør et længere interview med ham og Naja fra årets ekspedition i 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Læs mere

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: