Dicte er single igen

Sangerinden Dicte har brudt forholdet til instruktøren Kasper Wedendahl-Kruse

49-årige Dicte er single igen. (Foto: Miriam Dalsgaard)
49-årige Dicte er single igen. (Foto: Miriam Dalsgaard)

Der blev ikke lagt skjul på den blomstrende kærlighed, da sangerinden Dicte fandt sammen med instruktøren Kasper Wedendahl-Kruse i 2010 efter et hårdt brud fra eksmanden Laust Sonne, som er trommeslager i D-A-D.

Dicte stadig knust over skilsmisse

Men endnu engang har den 49-årige sangerinde måttet melde pas på kærligheden. Det bekræfter Kasper Wedendahl-Kruse over for Se og Hør, hvor han fortæller, at de to ikke har været sammen i længere tid.

Kasper Wedendahl-Kruse har to børn fra sit forhold til den altid velklædte Eva Kruse, som står i spidsen for Danish Fashion Institute. Også Dicte har to børn fra ægteskabet med den 41-årige musiker Laust Sonne, sønnen Sixteen og datteren Ava.

Musiker tabte blowjob-sag

Musikerparret Dicte og Laust Sonne gik fra hinanden kort efter deres andet barn kom til verden, fordi Laust Sonne havde fundet en anden. Og sangerinden fortalte dengang åbent om det, hun oplevede som sit livs krise.

- Som jeg har det lige nu, er jeg i dyb, dyb sorg. Og der er selvfølgelig dage, hvor det har været hårdt at skulle rumme et brud, en ny plade, en baby og et barn, fortalte sangerinden dengang til magasinet Alt for damerne.

Dicte: Modgang gjorde mig stærk

Men sangerinden tog en brav beslutning om, at de hårde tider hverken skulle lægge låg på den ambitiøse sangerindes karriere eller privatliv.

- Jeg har tænkt mig at blive klogere af det, der er sket. Altså, det tror da fanden, at man skal gå igennem den værste krise i ens liv, hvis man ikke er blevet klogere i sidste ende - lige meget hvem der så har taget beslutningen, mente hun.

D-A-D-Laust fremviser ny kæreste