Dot Wessman: - Der har været udfordringer

Bruddet med Morten Messerschmidt tager hårdt på bakkesangerinden

Så sent som i sidste uge så parret glade ud for hinanden, da de mødte op til DRs store Grundlovs-show. (Foto: Mogens Flindt)
Så sent som i sidste uge så parret glade ud for hinanden, da de mødte op til DRs store Grundlovs-show. (Foto: Mogens Flindt)

I dag har kæresteparret Dot Wessman og Morten Messerschmidt meddelt, at de er gået fra hinanden efter otte års forhold.

49-årige Dot Wessman faldt for sin unge kærestes charme og intellekt, fortæller hun til Ekstra Bladet. (Foto: Polfoto) Danske kendte DF-Morten kæreste med 49-årig sanger

Den 34-årige Europa-parlamentariker har via sin pressetalsmand meddelt, at han ikke ønsker at udtale sig om private forhold, og den 57-årige bakkesangerinde er også meget fåmælt, da Ekstra Bladet møder hendes tirsdag formiddag i solskinnet på Bakken.

Dot Wessman ejer Bakkens Hvile - hun er fjerde generation af teltholdere på Dyrehavsbakken - så selvom kærligheden gør ondt, er der arbejde, der skal gøres.

- I så ellers så glade og lykkelig ud, du og Morten. Hvad gik galt?

- Ja, men der har også været udfordringer, siger Dot Wessman til Ekstra Bladet, mens hun pudser rækværket til forlystelsesparkens radiobiler.

Hun ser trist ud - har ikke det liv i øjnene, hun plejer at have, når hun giver den som nedringet syngepige i Bakkens Hvile, og Dot Wessman gør det klart, at hun ikke har flere kommentarer til bruddet.

Morten Messerschmidt og Dot Wessman er adskillige gange blevet kaldt for et umage par - og hun har tidligere fortalt om de store konsekvenser det fik for hende, da hun blev kæreste med den unge politiker.

- Jeg er gøgler af Guds nåde. Det ligger i blodet. (Foto: Mads Winther) Danske kendte Dots venner skrider på grund af Morten

Debuten i Bakkens Hvile gik godt for Klaus Riskjær. Foto: Anthon Unger Danske kendte Klaus Riskær: Messerschmidt har overscoret

- Jeg satte en masse på spil, mig selv og min forretning, ved 'at alliere mig' på den måde med Dansk Folkeparti. Men jeg kunne ikke have det i min krop, hvis jeg ikke sagde fra, har Dot Wessman tidligere sagt til ugebladet Søndag.

- Men det, der slog hårdest, var, at før i tiden, syntes alle, at jeg var tjekket og cool, og mig kunne man godt omgås. Men pludselig, kunne man ingenting med mig. Jeg forstår ikke, at jeg skulle smides sådan på porten, sagde hun og uddybede.

- Om det har kostet venskaber? Ja, det kan du tro, det har. Jeg er desværre sådan indrettet, at hvis tingene først er sagt, kan de ikke tages tilbage igen. Jeg kan prøve at tilgive. Men det bliver aldrig det samme igen, hvis folk træder på mig.

Morten Messerschmidt og Dot Wessman mødte hinanden for første gang i 2007 i Grøften i Tivoli. Kort efter kom han ud i sit livs mediestormvejr, da han blev beskyldt, men senere frikendt, for at have sunget nazi-sange ved bordet.

Smertefuldt
sin personlige Facebook-profil har Morten Messerschmidt kommenteret bruddet med følgende besked:

'Efter otte gode år har Dot og jeg valgt at gå hver til sit. Det sker med mange fælles gode minder og oplevelser, men er selvsagt smertefuldt. Jeg forstår, at der i visse dele af pressen er interesse for os, men jeg ønsker ikke at knytte flere kommentarer, da jeg betragter dette som et privat anliggende.'

Morten Messerschmidt skal være forsigtig med at løfte armen en anden gang, hvis der er journalister i nærheden. (Foto: Jens Dige) Krimi Messerschmidt vandt nazi-sag

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik her, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.