DR i kæmpe bommert: Inviterede den forkerte i studiet

Tirsdag fik Lars Christiansen fra Kolding sig noget af en overraskelse, da han blev inviteret i 'Aftenshowet'. Han var nemlig blevet forvekslet med en anden

'Aftenshowet' på DR inviterede tirsdag den helt forkerte mand i studiet. Foto: DR
'Aftenshowet' på DR inviterede tirsdag den helt forkerte mand i studiet. Foto: DR

Det gik lige lovligt hurtigt for en af DR's journalister fra 'Aftenshowet', da de tirsdag ville invitere den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen i studiet for at kommentere på det danske håndboldlandsholds deltagelse i EM i Kroatien og landstræneren Nikolaj Jacobsen.

- Vi laver i aften et indslag om træner Nikolaj Jacobsen, og hvorfor han er så populær blandt spillerne. Kan du mon lokkes til en Skype på tre minutter i aften, skrev journalisten til Lars Christiansen på Facebook.

Der var dog bare et problem. 'Aftenshowet' havde taget kontakt til en anden Lars Christiansen fra Kolding og altså ikke den pensionerede håndboldspiller, der i mange år spillede i KIF Kolding.

Havde du lagt mærke til det? DR-vært afslører stor nyhed

Det var den 'falske' Lars Christiansen, der er 54 år og bor i Kolding, dog ikke sen til at udnytte, og han svarede kækt journalisten tilbage på forespørgslen. På Facebook har han delt sin korrespondance med 'Aftenshowets' journalist.

- Jeg er glad for invitationen, og jeg kunne godt tænke mig at komme med i 'Aftenshowet'. Selvom jeg hellere bare vil være med live end på Skype. Jeg tænker, at det ville være god personlig reklame og betyde en hurtig ende på singelivet. Så vidt jeg ved har I også tv-køkken i Aftenshowet. Jeg er også god til at lave mad og kunne sagtens lave min specialitet 'minestrone' live. To fluer med et smæk. Jeg er klar på det hele, skrev Lars Christiansen tilbage. Han afsluttede beskeden med et 'Kh. den anden Lars Christiansen fra Kolding'.

Lars Christiansen blev ved en fejl inviteret i Aftenshowet. Foto: Privatfoto
Lars Christiansen blev ved en fejl inviteret i Aftenshowet. Foto: Privatfoto
 

God humor
Til Ekstra Bladet forklarer Lars Christiansen, at han blev overrasket over beskeden, han modtog fra 'Aftenshowet' og i begyndelsen troede, at det var en joke.

- I starten var jeg i tvivl om, om der var nogle, der tog pis på mig, og om det var for sjov. Men da jeg så læste den et par gange, kunne jeg se, at beskeden var seriøs. Derfor besluttede jeg mig for at skrive en sjov besked tilbage, for jeg er sådan en type, der godt kan lide at lave sjov, og jeg synes, at humor er en vigtig del af det at være et menneske, siger han.

DR-vært fik for tidligt født datter

Ifølge Lars Christiansen, der til daglig arbejder som selvstændig og hjælper virksomheder med at starte op, har han ikke delt beskeden for at udstille journalisten eller 'Aftenshowet'.

- Jeg synes jo bare, at det er sjovt, og jeg har kun gjort det med et glimt i øjet, så jeg håber, at journalisten kan tilgive mig. For der er intet ondt ment i det. Det er humoren, der skal vinde og skinne igennem. Det er ikke for at kritisere, så jeg håber ikke, at jeg har gjort folk kede af det.

Det var den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen, som DR egentlig ville have i studiet. Foto: Lars Poulsen
Det var den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen, som DR egentlig ville have i studiet. Foto: Lars Poulsen
 

Mange positive reaktioner
Efter Lars Christiansen har delt beskeden på sin egen Facebook og på en Facebook-profil for borgere i Kolding, har han fået mange reaktioner fra danskerne på Facebook.

- Jeg har jo fået enormt mange reaktioner, og i 99,9 procent af tilfældene har folk syntes, at det er sjovt, og de har meget skrevet positive ting. Der er dog også nogle, der har skabt tvivl om, om det er noget, jeg blot har fundet på, men det er altså ikke noget, jeg har digtet hjemmefra, siger han.

Lise Rønne tilbage efter barsel: Det skal hun lave nu

Ifølge Lars Christiansen er det dog ikke første gang, at han bliver forvekslet med håndboldspilleren.

- Jeg har prøvet det før, hvor jeg er blevet ringet op af journalister eller andre, der skulle have fat i håndboldspilleren Lars Christiansen, og hvor jeg så har sagt, at det var forkert nummer, så på den måde er jeg flere gange blevet forvekslet. Da jeg boede i Tyskland, hvor Lars Christiansen også er en kendt person, er jeg også blevet tilbudt at komme til en håndboldturnering som en overraskelse, som jeg dog afslog, siger han og fortsætter:

- Det er sgu en lidt sjov oplevelse, så jeg tager det hele med et smil, siger han med et stort grin og understreger, at han aldrig nåede at troppe op i 'Aftenshowets' studie.

'Aftenshowet' har ikke ønsket at kommentere sagen.

Det var en helt forkert, der blev inviteret i 'Aftenshowet' i tirsdags. Foto: DR
Det var en helt forkert, der blev inviteret i 'Aftenshowet' i tirsdags. Foto: DR