DR-vært har fået nye bryster: - De er rigtig flotte

Sara Bro har gennemgået endnu en brystoperation, og den er ifølge hende selv gået rigtig godt 

Sara Bro har gennemgået endnu en brystoperation. Foto: Michael Stub
Sara Bro har gennemgået endnu en brystoperation. Foto: Michael Stub

Radioværten Sara Bro er en fast del af mange danskeres morgen, når hun i hverdagene i selskab med Tue Blædel og Tony Scott kan høres i radioen i det populære morgenprogram 'Go' Morgen P3'.

Derfor var der også mange, der savnede Sara Bros tilstedeværelse, da den populære radiovært sidste år var væk fra morgenprogrammet, fordi en kontrol havde vist, at hun havde forstadier til brystkræft. Det skete blot 15 år efter, at hun havde fået konstateret brystkræft og måtte gennemgå en hård kemobehandling.

Populær DR-vært skal brystopereres for tredje gang: Jeg er træt af det

Efter lægerne sidste år konstaterede, at Sara Bro havde forstadier til brystkræft, blev hun tilbudt at få fjernet begge bryster, en såkaldt mastektomi, så risikoen for, at hun igen får brystkræft er minimal.

Det har hun sagt ja til, og siden har hun gennemgået hele tre operationer for at få rekonstrueret sine bryster.

Ærlige Sara Bro: Jeg har sendt nøgenbilleder

De sidste to uger har hun derfor igen været væk fra jobbet som vært på 'Go' Morgen P3', fordi hun har skullet gennemgå den tredje operation på Rigshospitalet. Her har hun fået fjernet fedt et andet sted på kroppen og sat det op i brysterne, så brysterne ifølge Sara Bro har fået et mere 'naturligt look'.

Tilbage i radioen
Torsdag morgen var den populære DR-vært dog tilbage i radioen igen, og ifølge hende selv er operationen gået rigtig godt. Det fortalte hun i dagens udgave af 'Go' Morgen P3'.

- Det er gået rigtig godt. Hende kirurgen var rigtig glad. Alt er gået godt, og der er ikke noget galt eller noget. Det gør dog stadig mega ondt, men slet ikke så ondt, som det gjorde i starten, siger hun og spørger til sine medværter Tue Blædel og Tony Scotts store overraskelse, om de vil se og hiver op i blusen.

Sara Bro afslører: Har fået 15 år yngre kæreste

- Jeg kan godt se, at de er blevet større, siger Tue Blædel.

- Det er ikke meningen, at de skal se større ud. De skulle blive mere naturlige, griner Sara Bro tilbage og fortsætter:

- Det er totalt rigtigt, hvad lægen sagde. Der her ville gøre, at de blev mere naturlige. Jeg er glad for dem. Det er vel det vigtigste. Jeg var mega glad for mine rigtige bryster. Dem jeg havde for 15 år siden. Men de her er rigtig flotte. De føles mere som rigtige bryster nu end for en uge siden, siger Sara Bro i programmet.

Dansk radiovært: Mine bryster er blevet dobbelt så store

Flere operationer i vente
Selvom Sara Bro nu har gennemgået hele tre operationer i forbindelse med genskabelsen af sine bryster, så er det langt fra slut med operationer endnu, og det tærer på kræfterne.

- Det kunne sagtens have været overstået hurtigere. Men her lige efter sommerferien bad jeg faktisk lægerne om, om vi ikke kunne udskyde det hele et halvt år, fordi jeg er træt af at skulle opereres hele tiden. 'Træt af det' lyder også så pisse forkælet, men jeg ville bare gerne have et halvt år, hvor vi kunne sende (programmet, red.), og jeg kunne tage på ferie med familien og ikke skulle tænke over det. Så det synes jeg har været rigtig godt, og nu føler jeg, at jeg er klar igen til at tage de operationer, der kommer, fortalte Sara Bro i 'Go' Morgen P3' i sidste uge.

Her forklarede hun også, hvorfor hun havde valgt at få rekonstrueret sine bryster i første omgang.

Yaah! Sara Bro har vild optur

- Jeg kunne godt have valgt bare at få fjernet brysterne helt, altså bum færdig, ud med dem. To ar, ingenting. Det er der nogle, der vælger, og så er det hurtigt overstået. Og så kunne man vælge det, jeg har valgt, som er implantater kombineret med eget fedt, men man kunne også have valgt ren fedt. Men som lægerne sagde, så ville jeg få nogle meget små bryster. Det synes jeg jo er ret morsomt, fordi så fik de samtidig sagt, at jeg ikke havde så meget fedt på kroppen, sagde hun med et grin og fortsatte:

- Jeg har tænkt meget over, hvorfor jeg ikke valgte det (kun at få fedt, red.), for det er jo mere naturligt på en eller anden måde, og jeg synes også, at det er genialt, at man kan gøre det på den måde, men jeg vil bare gerne have, at mine bryster ser ud, som de plejer. Jeg er ikke interesseret i at få nogle andre bryster, mindre eller du ved, så derfor har jeg valgt den her kombination. Det betyder lidt flere operationer. Det er selvfølgelig irriterende, men sådan er det, sagde Sara Bro i programmet.

Ekstra Bladet var forleden i kontakt med Sara Bro, som fortalte, at hun ikke har flere kommentarer til operationerne eller sygdomsforløbet.