DR-vært: - Mine børn synes jeg er streng

Lise Rønne mener selv, hun er en god mor, men det er hendes børn ikke altid enige i

Hjemme i privaten er der skærmfri alle hverdage. Foto: Janus Engel/POLFOTO
Hjemme i privaten er der skærmfri alle hverdage. Foto: Janus Engel/POLFOTO

Bubber venter barn med en ny kvinde. Foto: Jakob Jørgensen Danske kendte Bubber afslører: Har gjort barnepigen gravid

Mange forældre kan skrive under på, at det ikke altid er lige let at sætte sig i respekt over for de små, men DR-værten Lise Rønne har ingen problemer med at få børnene til at hjælpe til med de huslige pligter.

- Jeg er rigtigt meget sammen med mine børn og henter dem tidligt. Jeg gør mig umage og synes, jeg er en god mor, selvom min datter siger, jeg er en streng mor, fordi vi har skærmfri på hverdage - det gælder også tv - og så keder de sig nogle gange. Børnene synes også, der er strengt, at de skal hjælpe til med at lave mad, udtaler Lise Rønne til BILLED-BLADET.

Lise Rønne og Mikkel Fønsskov har længe været en del af værtsholdet, men snart er det slut. Foto: DR/Martin Juul Film, tv & radio To værter smutter: Dét sker der med populært DR-program

De skærmfrie dage skyldes blandt andet, at Lise Rønne gerne ser, at ungerne sidder med en bog i hånden fremfor foran flimmerkassen.

Lise Rønne er selv en vaskeægte bogorm, og det er noget, hun gerne vil give videre til den næste generation.

- Det er vigtigt, at mine børns generation bliver udfordret på fordybelse, så jeg moser på det nærmeste bøger ned i halsen på dem. De skal have oplevelsen af at blive grebet af en bog, for det er en vild ting at have med sig i livet, og så tror jeg, at man vender tilbage til det, når man har oplevet dén følelse, siger hun til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Det er heldigt, at jeg er vokset op i en generation, hvor man ikke havde alle de skærme. Jeg kan huske følelsen af at blive fordybet i bøger som barn og også ung - og som voksen har jeg ligeledes læst meget.

Lise Rønne er nu mor til tre. Foto: Janus Engel Danske kendte DR-værtinde holdt fødsel hemmelig

Ekstra Bladet har uden held forsøgt at få en kommentar fra Lise Rønne.