DR-vært om stop: Jeg lytter til lægen

Jeg kender ikke planerne efter sommerferien, lyder det fra Sara Bro, der dog lyder fortrøstningsfuld

Sara Bro har valgt at stoppe som morgenvært for at skåne helbredet. Foto: Michael Stub
Sara Bro har valgt at stoppe som morgenvært for at skåne helbredet. Foto: Michael Stub
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det var en glad og smilende Sara Bro, der onsdag eftermiddag troppede op på Amager Strandpark til premieren på Cirkus Summarum.

For 10 dage siden kom det ellers frem, at den populære morgenvært sammen med sine medværter stopper på 'Go' Morgen P3'.

Derfor betyder brystoperationer farvel til Tue og Tony

Det sker af helbredsmæssige årsager, da hun på grund af forstadier til brystkræft har fået fjernet begge bryster og gennem en række operationer er ved at få genskabt barmen. Det er ikke helbredsmæssigt foreneligt med at stå så tidligt op om morgenen, som det kræver at lave morgenradio, mener hendes læge.

Fredag er det derfor sidste gang, at hun sammen med Tony Scott og Tue Blædel underholder lytterne, og det er en mærkelig følelse.

- Vi kender ikke planerne efter sommerferien. På en eller anden måde er det nervepirrende, men andre gange åbner det også dørene for nogle uventede ting, når man ikke har alting planlagt. Først og fremmest er jeg bare mega ked af, at jeg ikke skal lave 'Go' Morgen P3', lød det fra Sara Bro.

På fredag er sidste tur med kliken. Foto: Petra Kleis / DR
På fredag er sidste tur med kliken. Foto: Petra Kleis / DR

Vil blive på P3
Hun kunne fortælle, at hun havde været på operationsbordet så sent som i torsdags, og at det var gået fint. At hendes exit har sundhedsmæssige årsager, bekræftede hun igen.

- Jeg har selv valgt det (at stoppe, red.), fordi mit operationsforløb har varet i næsten to år nu, og allerede efter et år sagde min læge, at det ikke harmonerede.

- Når man er psykisk hårdt belastet og igennem sådan noget, så er det ikke så godt, at man heller ikke sover så meget. Det er en ond cirkel, så jeg valgte at lytte til lægen efter et godt års tid, forklarede hun.

Kræftoperationer stopper populær DR-vært

Sara Bro ved endnu ikke, hvad hun skal lave på den anden side af sommerferien, men hun håber, at hun kan blive på sin arbejdsplads.

- Jeg elsker P3's lyttere, så jeg håber, at jeg skal lave noget med dem. Men jeg håber også, at der sker noget, jeg ikke havde planlagt. Jeg har været freelancer i 10 år, før jeg fik børn, hvor der altid skete et eller andet, sagde hun med et smil.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+