Annonce:
Annonce:

DR-vært sagde op: Det har givet mig frihed

Sofie Østergaard har fået en ny kontakt til sin mavefornemmelse, som hun elsker at bruge

Sofie Østergaard nyder livet som freelancer. Foto: Olivia Loftlund
Sofie Østergaard nyder livet som freelancer. Foto: Olivia Loftlund
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Dagen før den store sparerunde i DR skulle eksekveres, valgte tv-værten Sofie Østergaard selv at sige op. En drastisk beslutning, hun ikke har fortrudt.

DR-vært inden store prikkedag: - Jeg har sagt min stilling op

- Det var noget mindre hårdt at sige farvel til DR, end jeg troede. Det handler absolut ikke om, at jeg ikke kunne lide at være der, for jeg holder meget af DR. Men for mig har det givet en frihed og en kontakt med min mavefornemmelse. Den har jeg ikke haft på samme måde før, siger Sofie Østergaard, der har flere projekter på tegnebrættet og også skal lave mere tv.

Samtidig har den nye titel som freelancer givet hende mere tid til at passe det dansestudie, som hun har haft i flere år ved siden at jobbet i DR.

Annonce:

- Det får lidt mere kærlighed nu, fordi jeg har bedre tid til det, siger Sofie Østergaard, der er mere og mere efter spurgt som konferencier ved forskellige arrangementer. Blandt andet skal hun være ordstyrer ved det kommende folkemøde på Bornholm.

Færdig på DR: Det skal hun nu

- Det er som om, der er en frihedsboble, der er sprunget inde i mig. Det betyder, at jeg bedre kan tænkte mig godt om, før jeg siger til og fra. Og der  har vist sig så mange muligheder, siger Sofie Østergaard, der erkender, at der var noget trygt i at få en fast løn sat ind på kontoen hver måned.

- Jeg er jo gået fra at have fast månedsløn i ti år til at blive freelancer. Men det er heldigvis ikke noget, vi er bange for i min lille familie.  Og det går faktisk meget bedre, end jeg turde drømme om, siger hun.

Til efteråret kan Sofie Østergaard opleves i Kanal 5-programmet '5. Gear', hvor hun træder speederen helt i bund, når det går løs på Nisseringen ved Holmegaard.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: