'Drengene på kanten'-Valdemar: Her er målet for fremtiden

Der skal penge på bordet, hvis Valdemar Montana skal tilbage til skærmen

'Drengene på kanten'-Valdemar: Her er målet for fremtiden

Valdemar Montana fra det populære DR3-program 'Drengene på kanten' er klar til mere tv.

Men han har et krav.

Der skal mønt på bordet, hvis han skal tryllebinde befolkningen endnu engang. Da Ekstra Bladet møder den farverige tv-kendis i forbindelse med afslutningen på 'Paradise Hotel', tøver han ikke et sekund, da der spørges til, hvornår han vender tilbage til skærmen.

- Når der er tv- eller filmselskaber, der kontakter mig og vil give mig nogle dollars for det. Jeg ved ikke, om jeg var for dårlig i 'Drengene på kanten', så der ikke er nogen, der gider kontakte mig og give mig en ordentlig løn for det. Ellers er de andre bare bedst, siger Valdemar Montana til Ekstra Bladet.

Dansk Hollywoodstjerne: Jeg bliver så træt

Droppede program
De manglende dollars var også grunden til, at han takkede nej tak til endnu en omgang.

- Det var derfor, jeg droppede ud af 'Drengene på kanten' sæson to. Der var ikke nogen penge i det, og jeg har virkelig fået Danmark til at skide i bukserne af grin.

Far til fire: Nu har Oliver Bjerrehuus' eks født

Valdemar Montana, der skal være far til november, drømmer om at blive den nye Bubber, så han kan tage ud og interviewe folk. Alternativt vil han gerne have sit eget talkshow.

Han har dog også mod på andre programmer. Eksempelvis kan 'Paradise Hotel' være en mulighed. Hvis han altså kan få penge for det.

- Så stiller jeg op i 'Paradise Hotel'. Så kan jeg også vinde nogle penge til barnet kommer ud, siger han.

Se interviewet med Valdemar Montana i videoen over artiklen.