Droppet af TV 2: Nu reagerer hun

Ellen Hillingsø har det fint med, at hun ikke længere skal lave filmanmeldelser i 'Go' Morgen Danmark'

Ellen Hillingsø er ikke ked af ikke længere at skulle anmelde film hos TV 2.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Når TV 2 i fremtiden blænder op for 'Go' Morgen Danmark', bliver det uden filmameldelser, som Ann Lind Andersen, ofte flankeret af Ellen Hillingsø, ellers har stået for.

'Programmet ('Go' Morgen Danmark', red.) har nu besluttet ikke længere at have filmanmeldelser, så morgener med Casper Christensen, Ellen Hillingsø og mig bliver der ikke flere af', skrev Ann Lind Andersen for nylig på sin instagramprofil, hvor hun blandt andet kaldte det vemodigt.

'Vemodigt' var dog ikke ligefrem det ord, Ellen Hillingsø brugte, da Ekstra Bladet tirsdag på den røde løber til 'Top Gun 2: Maverick' spurgte hende, hvordan hun havde det med, at hun ikke længere skulle give den som filmanmelder.

- Det har jeg det fint med, lød det fra Hillingsø.

TV 2 bekræfter
Det var Ann Lind Andersen, der på sin instagramprofil offentliggjorde, at 'Go' Morgen Danmark' efter 13 år med fif til film og serier har valgt at gå andre veje.

Hvilet Henriette Ladegaard-Pedersen, der er TV 2-redaktør på 'Go' morgen Danmark' og 'Go’ aften Live', i en mail bekræftede over for Ekstra Bladet.

'At udfase filmanmeldelser, som vi kender dem i 'Go' morgen Danmark', er en helt naturlig udvikling. Beslutningen ændrer ikke på, at vi fremover prioriteter film, tv-serier, musik, bøger, scenekunst og andet kultur højt', stod der blandt andet i mailen.

- De skulle lave noget nyt, det er så fint, siger Ellen Hillingsø, der fik nyheden om udfasningen af filmanmeldelserne via et opkald.

Men det bliver bestemt ikke et farvel til hverken film eller serier for Hillingsø, der fortæller, at hun skal fortsætte med det, hun altid har gjort, nemlig at spille skuespil.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind