Annonce:
Annonce:

Dybt berørt Bubber: Ufatteligt trist

Bubber, der har arbejdet sammen med Albert Dyrlund flere gange, er i chok over nyheden om youtuberens død

Her ses Bubber og Dyrlund sammen i musikvideoen til 'Marabou'. Foto: Youtube
Her ses Bubber og Dyrlund sammen i musikvideoen til 'Marabou'. Foto: Youtube
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Ad flere omgange har tv-værten Bubber arbejdet sammen med youtuberen Albert Dyrlund, der onsdag på tragisk vis døde i en ulykke i Italien.

I 2019 lavede de for eksempel sangen 'Marabou' sammen i selskab med musikgruppen ADHD.

- Jeg har mødt ham flere gange på min vej, og for mig har han altid været en sød knægt. Han var meget sig selv, og han var enormt dygtig til det, han kunne, siger Bubber og fortsætter:

- Jeg lagde også mærke til, at han var meget grænsesøgende i de ting, han gjorde, og han var ikke bange for at prøve kræfter med forskellige ting. Jeg kunne ikke lade være med at have en faderlig fornemmelse over for ham. Jeg synes virkelig, han var en sød og sjov gut.

Albert Dyrlund blev kun 22 år. Foto: Michael Bager/Ritzau Scanpix
Albert Dyrlund blev kun 22 år. Foto: Michael Bager/Ritzau Scanpix

Annonce:

Et liv forsvinder så hurtigt
Den folkekære tv-vært kan ikke forstå, at Albert Dyrlund nu er væk. De to har senes talt sammen for et par måneder siden her under coronapandemien, hvor de også lavede en Youtube-video sammen.

- Det er ikke til at forstå, hvor lynhurtigt et liv kan forsvinde, og hvor brat tingene kan slutte, uden at man aner det, siger Bubber og fortsætter:

- Jeg synes virkelig, det er trist, for han havde så mange gode år foran sig, og det er trist, at han ikke skal opleve alle de ting, der lå forude. Han var en god dreng med et godt glimt i øjet. Det er ufatteligt trist, at han ikke er mere.

Hård branche
Bubber fortæller, at han vil huske Dyrlund som en stærk gut, der til tider levede en hård tilværelse i jagten på følgere.

Her henviser han især til de mediestunts, Dyrlund har udført de seneste år - hvor youtuberen blandt andet kronragede sig selv og filmede sig selv, mens han gjorde grænseoverskridende ting som at slikke på en hundelort.

Annonce:

- Youtube-branchen er jo hård, og det gælder om at være først og hurtigst, og det gælder om at turde at være vildere og vildere i jagten på kliks. Det er mit indtryk, at det en enorm hård branche, hvor der er en stor vægt på ens skuldre, og det tænker jeg også, der har været på Alberts. Mit indtryk er, at han levede livet farligt, og at han hele tiden prøvede grænser med sine videoer - at de hele tiden skulle være vildere og vildere, lyder det fra Bubber.

- Derfor er det også så tragisk at tænke på, at han døde, mens han optog en Youtube-video. Imens han gjorde det, han elskede, slutter Bubber.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: