Dyrby flygter fra Facebook

TV2's tidligere nyhedsdirektør, Michael Dyrby, har lukket fuldstændig ned

Hør om sagen her

Som den erfarne journalist, han er, ved TV2's tidligere nyhedsdirektør Michael Dyrby, hvordan medier kan hente historier ud af især de sociale medier.

TV2-chef stopper efter affære

TV2-chef fældet af nøgenbilleder

Af samme grund har han valgt at lukke effektivt af omkring sig, så det ikke kun er telefonen, der er slukket, men også hans Facebook, der er lukket ned.

Hermed er Dyrby effektivt flygtet fra offentligheden på en dag, hvor alle gerne ville have ham i tale, og lukningen af Facebook skete da også nogenlunde samtidig med, at bomben om hans exit fra TV2 sprang.

Efter Dyrby-affære: TV2-medarbejderne er i chok

I den pressemeddelelse, som den nu tidligere nyhedsdirektør udsendte i forbindelse med sin hovedkulse fratræden er han meget åbenmundet omkring sine bevæggrunde for øjeblikkeligt at sige op. Han nævner både sin elskerinde og noget kompromitterende materiale, som han selv har rundsendt, og som nu er faldet i 'forkerte' hænder:

Jes Dorph om vennen Dyrby: Jeg er pisseked af det

- Jeg har for nylig haft en kortvarig affære. I den anledning har jeg truffet nogle hensynsløse og forkerte beslutninger, der har sat mig i en sårbar position. Det kan man ikke som nyhedsdirektør, hedder det i pressemeddelelsen fra Michael Dyrby.

- I forbindelse med affæren har der været udvekslet kompromitterende materiale. Det er beskyttet af lov om privatlivets fred, men kan udnyttes. Jeg har ikke været udsat for afpresning, men materialets tilstedeværelse er nok. Det er nødvendigt, at en nyhedsdirektør både internt og eksternt bliver respekteret og opfattet som en leder, der træffer velovervejede og rigtige beslutninger, tilføjer Dyrby i sin afskedsmeddelelse.

De kendte joker om Dyrby-affære