Dyrby og elskerinde mødtes på hotel

Nyhedsdirektøren og elskerinden tjekkede flere gange ind på hotel sammen

Den nu detroniserede nyhedsdirektør på TV2, Michael Dyrby, havde tre hotelophold i selskab med sin elskerinde, inden forholdet blev afsluttet. Det fortæller han i en sms til Ekstra Bladet.

Flere har højlydt undret sig over, hvordan en affære kan koste ham jobbet. Ekstra Bladet har derfor spurgt Michael Dyrby, hvem der havde betalt for opholdene.

- Tre hotelophold.

- Alt betalt af mig selv. Og derfor uden betydning, skriver han i en sms.

Tirsdag smed Michael Dyrby en solid bombe i det danske medielandskab, da han offentligt erkendte:

Tommy Kamp (til venstre) og TV 2's tidligere nyhedsdirektør Michael Dyrby. (Polfoto) Danske kendte Tommy Kamp: Nu har jeg slettet billederne

’Jeg har for nylig haft en kortvarig affære. I den anledning har jeg truffet nogle hensynsløse og forkerte beslutninger, der har sat mig i en sårbar position. Det kan man ikke som nyhedsdirektør. I forbindelse med affæren har der været udvekslet kompromitterende materiale. Det er beskyttet af lov om privatlivets fred, men kan udnyttes,’ sagde han i en pressemeddelelse.

Rødglødende mobiltelefon

Ekstra Bladet har haft adgang til det ’kompromitterende materiale’, som består af hundredvis af sms’er, beskeder over Messenger, billeder og videoer. Ifølge elskerinden ønskede Dyrby at forlænge forholdet mellem de to.

- Det er korrekt, at vi har haft en affære, men da jeg sagde stop, fortsatte han ufortrødent med at kontakte mig, lod hun Ekstra Bladet vide i tirsdags.

Pynter på sandheden

Michael Dyrby ønsker ikke at kommentere denne påstand yderligere. Det gør til gengæld den erfarne parterapeut og sexolog Joan Ørting, som – ud fra en professionel betragtning – ikke mener, at det kan kaldes en ’kortvarig affære’.

Michael Dyrby har lukket både telefon og Facebook. Foto: Simon Høegsberg Danske kendte Dyrby flygter fra Facebook

- Det er så absolut en langvarig og omfattende affære og ikke en ’kortvarig affære’. Der er helt igennem tydeligt, siger Joan Ørting og fortsætter:

- Folk prøver jo altid at få det til at fremstå lidt pænere, end det egentlig er. Det virker mere uskyldigt, hvis man kalder det ’kortvarigt’. Det er jo ikke et ’one night stand’ til en julefrokost, der er tale om her.

Lær af Clinton

Ørtings råd til Michael Dyrby – og andre, der måtte befinde sig i den samme kattepine – er ganske enkel børnelærdom – nemlig; ’ærlighed varer længst’.

- Det ville have være meget smartere, hvis han havde været 100 procent ærlig. Folk finder jo altid ud af det hele alligevel. Bare tænk på Clinton. På nuværende tidspunkt, hvor beviserne er ude, kan man lige så godt være ærlig.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra TV2’s ledelse, der gennem presseafdelingen svarer med: Ingen kommentarer.