Annonce:
Annonce:

Efter brud: Skal bo alene i lang lang tid

Efter bruddet med realitystjernen Robin Christensen sov Mathilde Beuschau i stuen hjemme ved sine forældre. Det er slut nu

Mathilde Beuscau er lykkelig over at have fundet en lejlighed. Foto: Janus Nielsen
Mathilde Beuscau er lykkelig over at have fundet en lejlighed. Foto: Janus Nielsen
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det er ikke altid lige nemt at slå op med en kæreste. Fælles lejlighed, fælles møbler og i det hele taget et fælles liv skal pludselig splittes i to.

Ekstra Bladet snakkede i forrige uge med 'Ex on the Beach'-deltager Robin Christensen, der nu, fem måneder efter bruddet med Mathilde Beuschau, endelig havde fundet en ny lejlighed. Nu er det så blevet Mathildes tur.

'SÅ FIK JEG FREKING NØGLERNE! Nu starter et helt nyt kapitel, og jeg er overlykkelig,' skriver 'Årgang 0'-stjernen begejstret i et opslag på Instagram.

Flytter hjemmefra
Efter bruddet med kæresten blev Mathilde Beuschau boende i lejligheden, og Robin Christensen flyttede ud. Herefter flyttede hun hjem til sine forældre.

Hun fortæller dog nu, at det er meget rart at have sin egen lejlighed igen.

Annonce:

- Det er så dejligt! Det er virkelig virkelig dejligt. Det har været så hyggeligt at bo hos mine forældre. Der er bare mange mennesker samlet på få kvadratmeter, og jeg har ikke lige haft et værelse, hvor jeg kunne trække mig, fordi jeg har sovet i stuen, forklarer Mathilde Beuschau til Ekstra Bladet.

Mathilde Beuschau skal bo alene i lejligheden med sin hund, Theo, og sådan fortæller hun også, at det skal være 'i lang, lang tid'.

- Jeg kan gør lige, hvad jeg har lyst til. Jeg skal ud i dag og være voksen og købe en boremaskine, siger hun og fortsætter entusiastisk.

- De små glæder i livet!

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Sommeren og bikinisæsonen nærmer sig!

Læs Mathilde Beauschaus tips til at komme i god form her.

 

Årets vinder af 'Paradise' blev udsat for en drug rape i 2021. Det fortæller hun i ugens udgave af 'Der er brev'. Lyt med herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: