Efter champagnedruk: fyrede halvdelen af personalet

- Vi er i et limbo og nogle medarbejdere er rundtossede, siger stylisten

Dennis Knudsen med Karina, som han skamroste ved åbningen. Nu er hun stoppet efter stor dramatik. (Arkivfoto: Anthon Unger).
Dennis Knudsen med Karina, som han skamroste ved åbningen. Nu er hun stoppet efter stor dramatik. (Arkivfoto: Anthon Unger).

Mindre end en måned efter at Dennis Knudsen slog dørene op til sin nye restaurant, Kontrast by Dennis Knudsen, er der drama bag kulisserne.

Forrige lørdag fyrede stylisten halvdelen af personalet og smed sin kompagnon, Karina Heegaard, på porten.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skete balladen, da champagnedrengen Mads Dinesen var blevet så fuld, at han kastede op på fortovet foran restauranten. Karina Heegaard forsøgte derefter at få fat i hans familie, men to venner forsikrede, at de nok skulle hjælpe Dinesen.

15 meter længere henne lod de ham dog ligge, da de hellere ville drikke champagne.

Marie gik glip af afklædte mænd

Det fik Dennis Knudsen til at udbryde, at Karina Heegaard var ude på at slå Dinesen ihjel. Hun blev derefter smidt ud til trods for, at hun ejer halvdelen af restauranten.

- Jeg må ikke udtale mig for min advokat, er Karina Heegaards eneste kommentar til balladen.

Hun var ikke den eneste, der blev strittet ud den lørdag nat. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger fyrede en overrislet Dennis Knudsen halvdelen af personalet, mens den tilbageblevne halvdel fik besked på, at de ikke måtte tale med Karina Heegaard.

Dennis Knudsen er millionær i mursten

Dennis Knudsen erkender, at der er problemer på restauranten som følge af den famøse nat.

- Det er noget værre noget. Men jeg kan ikke bortvise Karina. Hun valgte selv at sige op og forlade stedet. Men det er korrekt, at der var nogle uoverensstemmelser forrige lørdag, hvor nogle medarbejdere ikke tog hånd om en gæst, siger Dennis Knudsen til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at gæsten, Mads Dinesen, lå indsmurt i bræk og at han reagerede på det.

 

Dennis Knudsen: Hundene og jeg går i bad sammen

- Jeg fik nok en alvorlig reaktion og sagde, at jeg kunne fyre dem allesammen. Men det er kun Karina, der kan det. Så jeg kan forestille mig, at resten af de ansatte selv valgte at stoppe, siger han.

I dag mangler der en daglig leder på restauranten.

- Og jeg har ikke forstand på at lede sådan et sted. Så vi er i et limbo og nogle medarbejdere er rundtossede. Det er et problem, at der ikke er en ledelse, specielt når Karina er gået med regnskaber og koder, siger han.