Annonce:
Annonce:

Efter dødsulykke: Er blevet forældre igen

Nicoline og Thomas Bertram er blevet forældre til en lille dreng ved navn Svend

Nicoline og Thomas Bertram er blevet forældre igen. Foto: TV 2
Nicoline og Thomas Bertram er blevet forældre igen. Foto: TV 2
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det er kun et år siden, at Nicoline og Thomas Bertram mistede deres datter Marie på halvandet år, da hun på tragisk vis døde i en traktorulykke.

Parret, der er kendt fra 'Landmand søger kærlighed', kunne i juni måned bekræfte over for Ekstra Bladet, at Nicoline var gravid, og nu har hun født. Det bekræfter parret over for TV 2.

- Vi har det godt. Vi har jo prøvet det før, men det her er jo et helt andet menneske, vi skal lære at kende, siger Nicoline Bertram til TV 2 og fortæller, at den lille ny nogle gange ligner Marie, og andre gange sig selv.

Svend blev født ved kejsersnit torsdag 4. august.

Annonce:

Vil bare være lykkelig
Da Ekstra Bladet talte med Nicoline Bertram i forbindelse med graviditeten, fortalte hun, at der var en masse forskelligartede følelser i forbindelse med graviditeten, der kommer så kort efter tabet af datteren, og det har blandt andet gjort, at hun har haft et behov for at kende det kommende barns køn.

- Det har været Thomas' ønske, at han helst ville have det som en overraskelse, så det har jeg accepteret. Og jeg har da godt kunnet holde det hemmeligt indtil videre. Uanset hvilket køn det bliver, vil vi begge to være lykkelige. Det vigtigste er, at det er et sundt og raskt barn, sagde hun til Ekstra Bladet.

Tragisk ulykke

22. juni 2021 omkom Marie Bertram i en traktorulykke på familiens ejendom i Jerslev i Nordjylland.

Her var landmand Thomas Bertram omkring klokken 17 i gang med at fodre sine grise, da han på tragisk vis kom til at påkøre sin datter på halvandet år med sin traktor. Her pådrog hun sig alvorlige kvæstelser, og hendes liv stod ikke til at redde.

Politi og ambulance var hurtigt på stedet, men Marie blev erklæret død på vej til hospitalet.

Den tragiske ulykke skete, da landmanden havde sin datter med i marken, som hun var næsten hver dag.

- Marie var altid glad for at komme med mig ud til grisene. Hun var pludselig et andet sted, end jeg troede, og jeg ramte hende ulykkeligvis med min traktor med påhængsvogn, da jeg satte traktoren i bevægelse, fortalte Thomas Bertram i den forbindelse til Ekstra Bladet.

Thomas og Nicoline Bertram fortalte efter tabet af datteren Marie om den ubeskrivelige sorg og de mange venlige hilsner, de fik i kølvandet på tragedien. Det kan du læse om her.

Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra parret.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Der er grænser for, hvor hård sex man må have i 'Ex on the Beach'. Det fortæller Jeppe Bøg Risager i det nye afsnit af 'Der er brev'. Lyt med herunder eller i din podcast-app.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: