Annonce:
Annonce:

Efter fire års kamp: DR-par skal være forældre

'Fede forhold'-parret Tina og Isabel venter en pige. Det er både en kæmpe glæde og en stor sorg

Tina og Isabel Rosiak Lønborg bliver forældre til sommer. Privatfoto
Tina og Isabel Rosiak Lønborg bliver forældre til sommer. Privatfoto
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Til august kommer der babyskrål hjemme hos DR-parret Tina og Isabel Rosiak Lønborg, der i 2020 medvirkede i anden sæson af 'Fede forhold'.

Parret har i fire år kæmpet en lang og psykisk hård kamp for at blive forældre. Til sommer lykkedes det endelig, men ikke som det 37-årige ægtepar havde troet.

Planen var, at Isabel skulle bære deres barn. De seneste år er hun gået gennem et opslidende fertilitetsforløb i både privat og offentlig regi.

- Tina kom lidt ind fra sidelinjen og blev insemineret. Hun har hverken været i hormonbehandling eller noget. Hun har bare været pisseheldig og blev gravid med det samme, siger Isabel Rosiak Lønborg til Ekstra Bladet.

Hun er lykkelig over, at hendes ægtefælle venter deres barn. Samtidig er hun knust over, at det ikke er lykkedes for hende selv at blive gravid.

Annonce:

- Man har et vist antal forsøg i det offentlige. Men det er som par. Der er vi færdige, når Tina føder. Jeg drømmer stadig om at blive gravid, og vi vil meget gerne have et barn mere, siger Isabel Rosiak Lønborg og fortæller, at parret allerede har brugt 160.000 kroner på fertilitetsbehandling i det private.

Økonomien sætter derfor en begrænsning for, hvor længe hun kan jagte drømmen om en voksende mave.

- Vi er nødt til at overveje, om jeg skal opgive drømmen. Og vi får jo et barn. Det er jeg lykkelig for. Men samtidig med at jeg er glad for, at Tina venter vores barn, så har jeg min egen sorg over, at det ikke er mig, siger hun og fortsætter.

- Jeg har stået i kampen i årevis og Tina har vundet den. Det kan selvfølgelig godt give noget jalousi. Jeg har de seneste år haft svært ved at omgåes gravide og nyfødt. Nu går jeg op ad en gravid hele tiden, siger Isabel Rosiak, der harindvilliget i et søge psykologhjælp til at håndtere mikset af taknemmelighed og lykke på den ene side og sorg og frustration på den anden.

Skal skæres op fra albuen til armhulen: - Jeg er helt vildt nervøs

- Alt i alt er jeg mest af alt lykkelig for, at Tina er min partner. Hvis jeg havde været sammen med en mand, var det nok aldrig lykkedes for mig at få et barn. Til sommer bliver jeg mor. Det er fantastisk!

Efter vilde vægttab: Sådan er det gået deltagerne fra 'Fede forhold'

Disse sygdomme kan påvirke din fertilitet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: