Efter flere forliste forhold: 'Årgang 0'-mor forelsket igen

Stephanies mor, Christina Siguenza, har fået en ny mand i sit liv

Christina Siguenza med fire af sine fem børn. Hun får ikke flere. Stephanies mor har nemlig valgt at blive steriliseret. Foto: TV2/Camilla Hay
Christina Siguenza med fire af sine fem børn. Hun får ikke flere. Stephanies mor har nemlig valgt at blive steriliseret. Foto: TV2/Camilla Hay

Der er amoriner i luften, når tv-seere i aften kan tænde for sæsonpremieren på hverdags-dokumentaren 'Årgang 0'.

Stephanie fra Slagelse er forelsket - og der er hendes mor også.

I det første af de fire programmer, der følger Christian, Rachel og Stephanies 17. leveår, er Slagelse-pigen ude at spise brunch med sin mor, Christina Siguenza. Her falder snakken mellem mor og datter på kærlighed og valentinsgaver.

- Det er faktisk ret hyggeligt at snakke med min mor om kærester, siger Stephanie Van Der Watt, der i anledning af valentinsdag vil overraske sin kæreste med en kage.

'Årgang 0'-mor skilt - igen

Siden Stephanies mor blev skilt fra sin seneste mand, Jeppe Syrac, har hun ikke offentligt fortalt om, at hun så en ny fyr. Men under brunchen afslører Christina Siguenza, at hun har en kæreste.

- Vi har ens jakker og ens biler, så hvorfor ikke pyjamasbukser, siger Christina Siguenza, der er på udkig efter et par ens herre- og damenatbukser til sin udkårne og sig selv i anledning af den amerikanske kærlighedsdag.

Hvem hendes nye flamme er, fortæller hun dog ikke i programmet. Et kig på Christina Siguenzas Facebook-profil afslører dog hurtigt, at han hedder Per Pepe Petersen.

Overfor Ekstra Bladet bekræfter Per Pepe Petersen forholdet. Derudover har hverken han eller Christina Siguenza nogle kommentarer.

'Årgang 0'-Stephanies vilde familieliv

Christina Siguenza har ud over Stephanie datteren Isabella med Christian Van Der Watt

Med Jeppe Syrac fik Christina Siguenza ét barn, og så har hun sønnerne Romeo og William med eksen Martin Rohrberg. De to mødtes i Jyderup Statsfængsel, hvor han afsonede en dom for drabsforsøg på sin tidligere kæreste. Christina derimod var på besøg hos pigernes far, der sad inde for bedrageri.

Årgang 0-far igen dømt for vold

Mens Christina Siguenza altså nu er igen er i fast forhold, afslørede Stephanie kort før jul, at hun er blevet single, da forholdet til Andreas Mølgaard ikke holdt.

'Årgang 0'-far ramt af smertefuld kronisk sygdom