Efter fødslen: Nu afslører Linda P. hemmelighed

Komikeren løfter nu sløret for kønnet på sit første barn

En lykkelig Linda P. afslørede i sidste uge, at hun er blevet mor for første gang i en alder af 35 år.

'Alle har det godt. Det blev en baby,' skrev komikeren i et opslag på Instagram, hvor hun delte et billede af det nyfødte barns hånd.

Theresa Kofoed er blandt andet kendt fra serien 'Kærester med landsholdet' på TV2 Zulu. Foto: Jeppe Melchiorsen / TV2 Danske kendte Dansk stjernepar afslører stor nyhed

Opslaget gav dog ingen indikationer om, hvilket køn Linda P. har født - en oplysning, der også har været en hemmelighed i hele graviditeten. Men det løfter hun nu sløret for over for Ekstra Bladet. Det sker i en e-mail.

'Jeg kan bekræfte, det er en pige,' skriver den nybagte mor, som på nuværende tidspunkt ikke ønsker at sætte flere ord på fødslen.

I stedet vil Linda P. nu nyde sin barsel og tiden med sin førstefødte datter.

Det får hun også rig mulighed for i den kommende tid, hvor hun efter planen ellers skulle have været Danmark rundt med comedy-showet ’Sabotagehunger’. Turnéen udskød hun dog, da hun blev gravid, og hun skal i stedet landet rundt med det i efteråret 2020 og starten af 2021.

Foto: Flemming Ege Event & Kultur Spang svarer igen på kritik

Linda P. var gravid, da hun i sommeren 2019 gik på scenen til Smukfest. Foto: Per Lange
Linda P. var gravid, da hun i sommeren 2019 gik på scenen til Smukfest. Foto: Per Lange
 

Mor fandt kæresten
Faren til datteren er en mand fra Bornholm, som komikeren fandt sammen med i sommeren 2018.

- Det var faktisk min mor, der fandt ham. Hun havde været på ferie på Bornholm, og så kom hun hjem og sagde: 'Jeg har fundet dit match'. Og hun kender mig jo ret godt, fortalte hun dengang til B.T.

I sommeren 2019 afslørede Linda P. så, at parret ventede deres første barn sammen.

'Flere har allerede spurgt, hvem faderen er. Og det er en dejlig mand. Men han er bornholmer ... hvilket betyder, at der var en 93,4 procent risiko for, at ungen også ville komme til at tale bornholmsk. Netop derfor har jeg måttet bruge nogle måneder på at overveje om jeg ville have barnet ... Det blev et ja,' skrev hun dengang på Instagram.

Bag karaktererne Adam & Noah gemmer sig 34-årige Joel Hyrland og 36-årige Hadi Ka-Koush. Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix Danske kendte Kendt duo trækker stikket: - Det bliver hårdt