Efter fyring: Det skal Amalie nu

Amalie Szigethy lægger nu sin energi et nyt sted, efter hun blev fyret som radiovært

Amalie har aldrig været bleg for at begive sig ud i nye projekter. Foto: Jonas Olufson
Amalie har aldrig været bleg for at begive sig ud i nye projekter. Foto: Jonas Olufson

I slutningen af marts blev realitystjernen Amalie Szigethy fyret fra sit job som radiovært på NRJ. Dette skyldtes svigtende annoncesalg i kølvandet på udbredelsen af coronavirus.

Forsidefruen ærgrede sig over udmeldingen, men det var ikke hende selv, hun følte, det var mest synd for.

- Det gør mest ondt på mig i forhold til de andre, der er blevet fyret. Det er et fuldtidsjob for dem. Jeg har jo andre ting, for eksempel mit tv, ved siden af, og det har alle de andre ikke på samme måde, lød det fra hende.

Afslører stor nyhed

Amalie har aldrig været typen, der sidder stille lang tid ad gangen, og derfor har hun nu brugt tiden, siden hun blev fyret, på at finde et nyt projekt at kaste sig over. Det løfter hun nu lidt af sløret for.

- Jeg starter min egen hjemmeside op. Jeg har ikke blogget i et par år, og det vil jeg gerne begynde på igen, så hjemmesiden kommer til at indeholde en ny, personlig blog. Derudover vil jeg gerne, at der skal ske flere ting end det på sitet, forklarer hun og fortsætter:

- Hvad jeg præcis overvejer, vil jeg ikke sige så meget om, før den bliver lanceret. Men det kan for eksempel være min portfolio og et sted, hvor jeg kan sælge produkter eller lignende, hvis det nu er det, jeg gerne vil.

- Da coronavirus for alvor begyndte at bryde ud, gik jeg i tænkeboks i forhold til, hvad jeg skulle bruge min tid på. Pludselig havde jeg jo meget mere fritid, og jeg kan godt lide at have noget at lave. Jeg savnede at blogge, fordi jeg pludselig ikke havde så meget at se til, og så tænkte jeg, at det var oplagt at starte igen, forklarer Amalie til Ekstra Bladet.

Ikonisk tv-program vender tilbage: Deltagere afsløret

Amalie har i disse coronatider haft tiden til at udfolde sin kreativitet. Foto: Jonas Olufson
Amalie har i disse coronatider haft tiden til at udfolde sin kreativitet. Foto: Jonas Olufson

Forsøger at udnytte situationen positivt
Der er ingen tvivl om, at udbredelsen af coronavirus har haft stor betydning for alle, og det er tydeligt at mærke, at Amalie også er påvirket af situationen. Hun har dog forsøgt at finde det positive i en svær tid, og dermed er hendes kreativitet for alvor blevet foldet ud.

- Jeg har virkelig fået sat gang i så mange projekter, fordi jeg pludselig havde noget tid, jeg ikke ellers ville have haft, så på den måde har coronavirus da været lidt positiv for mig, forklarer hun og fortæller, at hun glæder sig meget til at blogge under sin helt egen hjemmeside.

- Jeg lukkede min blog i sin tid, fordi jeg var under Bloggers Delight, og jeg dermed ikke følte, at det var helt min, fordi jeg var underlagt nogle ting fra dem. Derfor er det fedt, at jeg kan starte min helt egen hjemmeside, hvor jeg ikke er under et bureau eller lignende.

Amalie vil ikke løfte sløret for, hvornår hjemmesiden præcis åbner, men hun kan afsløre, at det er meget snart.

Optager trods corona