Efter kendis-kontrovers: Politiet afventer anmeldelse

Der opstod tumult mellem skuespilleren Roland Møller og en journalist til en fest ved Folkemødet. Bornholms Politi har valgt ikke at gå ind i sagen

Roland Møller (til venstre) var tilsyneladende indblandet i en episode med Morten Crone Sejersbøl i forbindelse med en fest ved Folkemødet. Foto: Mogens Flindt
Roland Møller (til venstre) var tilsyneladende indblandet i en episode med Morten Crone Sejersbøl i forbindelse med en fest ved Folkemødet. Foto: Mogens Flindt
Følg Danske kendte

I de sene nattetimer i Allinge opstod der karambolage til en lukket fest ved Folkemødet.

Den 46-årige skuespiller Roland Møller og den tidligere sportschef hos BT Morten Crone Sejersbøl var kommet i en kontrovers med hinanden i forbindelse med festen natten til lørdag 16. juni.

Det skriver BT.

I artiklen beskrives der, at flere øjenvidner har set Roland Møller slå Morten Crone Sejersbøl med en knytnæve i hovedet, efter Sejersbøl tog fat i kraven på Roland Møller.

Sejersbøl skulle angiveligt have fået et blåt øje efter episoden.

Over for Ekstra Bladet bekræfter Roland Møller, at der opstod en kort kontrovers mellem ham og Morten Crone Sejersbøl, men han afviser at have slået Morten Crone Sejersbøl med en knytnæve.

Roland Møller har ikke flere kommentarer til episoden på nuværende tidspunkt.

Politiet har mulighed for at gå ind i sager på eget initiativ, men det har ordensmagten ikke tænkt sig at gøre i dette tilfælde. Bornholms Politi har valgt, at man ikke vil gå ind i sagen på baggrund af hændelsesforløbet beskrevet i BT.

- Vi vil ikke gøre noget ved sagen, før at vi får en regulær anmeldelse fra et vidne, der har set episoden. Vi afventer en mulig anmeldelse, siger Michael Schollert, der er kommunikationsansvarlig hos Bornholms Politi i forbindelse med Folkemødet, til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet.

Morten Crone Sejersbøl blev angiveligt slået af Roland Møller til en fest ved Folkemødet. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Morten Crone Sejersbøl blev angiveligt slået af Roland Møller til en fest ved Folkemødet. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
 

Kold luft mellem sex-guruer: Vi taler ikke sammen

Har modtaget en undskyldning
Efter episoden var BT i kontakt med Morten Crone Sejersbøl.

'Det var en ubehagelig oplevelse, men jeg har modtaget en undskyldning, og den har jeg accepteret. Sagen er lukket for mit vedkommende', skriver Morten Crone Sejersbøl i en SMS til BT.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Morten Crone Sejersbøl, og han har ikke yderligere at tilføje til sin tidligere udtalelse.

En af de personer, der var med til den lukkede fest, var Tina Nikolaisen, der er chefredaktør hos Alt for damerne. Hun mener ikke, at Roland Møllers opførsel var i orden.

'Det er en uacceptabel og kritisabel adfærd fra Roland Møllers side. Jeg ved, at de to efterfølgende fik en god og lang snak om episoden og at de endte i forsoning. Derudover har jeg ikke nogle kommentarer', skriver Tina Nikolaisen til BT.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Tina Nikolaisen, og hun vil ikke udtale sig yderligere.

Verdensstjerne i slagsmål: Jeg blev slået bevidstløs af min 21-årige søn

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.