Efter lang pause: Nu vender 'Familien fra Bryggen' tilbage

Fans af tv-programmet kan godt begynde at glæde sig. Nu kan vi snart følge med i familien fra Bryggens liv igen

Linse Kessler er en dame med mange meninger og holdninger. Hør hvad hun synes om datteren Geggo, hendes kæreste Cengiz og veninden Ditte.

Efter lang pause vender tv-programmet 'Familien fra Bryggen' tilbage på skærmen.

Allerede torsdag 12. april sendes det første program i den nye sæson på TV3, hvor man vanen tro kan følge Linse Kessler og hendes familie.

Det oplyser Stephanie Geggo på sin Instagramprofil.

'Nåmen, i kan godt huske at vi sagde der kom en ny sæson til efteråret, ikk'? Mange af jer synes at det var ALT for lang tid at vente... Og jeg kan kun give jer ret. Derfor har vi taget beslutningen at give jer et par helt eksklusive afsnit, så i ikke misser starten på min mors eventyr - det startede nemlig helt anderledes end mange af jer tror, skriver hun om programmet.

Linse Kessler har for nyligt fået ny karriere. Hun har åbnet et bed and breakfast-sted i Spanien sammen med hendes forretningspartner reklamemanden Peter Schjødt med aliaset 'fremtids Peter'. En gennemgang af det spanske erhvervsregister viser imidlertid, at han ikke er den eneste, der er med. Forsikringsmanden Preben Rueda Martin, der bor i Spanien, står sammen med Peter Schjødt angivet i virksomheden som såkaldt administrator.

Dansk realitystjerne i vild forvandling: Får enorm og ulovlig tatovering

Geggo har tidligere været ærlig om, at familien havde behov for en pause.

– For første gang i fem år optager vi ikke. Det er ret vildt. I fem år har jeg kørt uden at holde pause overhovedet. Højst lige med en hurtig ferie – så for første gang har jeg lige en pause. Og det er jo os selv, der har valgt at holde pause. TV3 ville rigtig gerne have en sæson nu, men det var os, der valgte at trække stikket og sige, at vi havde altså lige brug for en pause. Også for at passe på programmet og for, at vores seere stadig synes, at vi er spændende, forklarede Geggo til Realityportalen tidligere på året.

TV3 er glade for beslutningen, om at familien fra Bryggen er klar til at vende tilbage på tv-skærmen.

- Vi er super glade for, at det kan lade sig gøre at lave ekstra programmer og nye afsnit, og at det allerede er på torsdag. Vi har det bedst, når familien fra Bryggen er på skærmen. Når det sker så store ting, som at Linse flytter til Spanien, så sætter vi en ære i at være tilstede, fortæller Mikal Kjær, der er programredaktør, til Ekstra Bladet.

Mikal Kjær lægger ikke skjul på, at seerne har en masse at glæde sig til i programmet.

- Seerne kommer til at følge Linses store drøm om at åbne sit eget bed & breakfast og får et unikt og overraskende indblik i, hvorfor alt er som det, og hvordan det står til med familien nu, lyder det fra Mikal Kjær.

Den nye sæson bliver den 13., siden 'Familien fra Bryggen' fik i 2011.

Linses liv tager en helt ny drejning: Her er nyheden fra Spanien