Efter oralsex-skandale: Nu bliver bodega boykottet

Susan K er blevet fyret fra Kurts mor, efter et par havde oralsex på et bord, mens hun var på vagt. Fyringen har fået flere til at boykotte bodegaen

Privatoptagelsen er anonymiseret, men gengiver episoden og Susan K.'s tilstedeværelse. OBS: Videoen kan virke stødende.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Efter oralsex på bodega: Susan K fyret

Dansk realitystjerne indlagt på den lukkede

Den tidligere realitystjerne Susan K blev onsdag aften fyret fra jobbet som bartender på den aarhusianske bodega Kurts mor, hvor hun har arbejdet i flere år.

Det oplyste hendes arbejdsgiver på bodegaens Facebook-side.

- Jeg er dybt berørt over den episode, der var på bodega Kurts mor i aftes, 19/12 2017. Kan kun beklage, og meddele at Susan K. er fyret, står der i opdateringen, der siden er blevet slettet.

Fyringen skyldes en episode fra tirsdag aften, hvor en kvinde modtog oralsex på et bord i bodegaen, mens Susan K var på vagt.

Krig i kendisland: Mode-konge i angreb på kendt designer

Danskerne raser
Beslutningen om at fyre Susan K har fået flere af Kurt mors' kunder til at rase, og kort efter fyringen blev Facebook-gruppen 'Boykot Kurts Mor' oprettet.

Gruppen har på få timer fået mere end 500 medlemmer, som er utilfredse med ledelsens håndtering af sagen, og flere medlemmer kommer i skrivende stund hele tiden til.

- Dette er en protestgruppe mod ledelsen på Kurts mor. Hele formålet med gruppen er at skabe fokus på den behandling kunder og ansatte på Kurts mor oplever og for at vise vores støtte til Susan K, efter hun blev fyret på et grundlag, der er helt uacceptabelt, står der i beskrivelsen af gruppen.

Se Paradise Hotels vildeste brystbomber

Ekstra Bladet har været i kontakt med venneparret Bianca og Ronnie Nørgaard, der er administratorer af gruppen. Bianca ønsker ikke at få sit efternavn nævnt.

Bianca og Ronnie Nørgaard er kommet på Kurts mor i mange år, og de er slet ikke tilfredse med måden, ledelsen på Kurts mor har behandlet Susan K på. Derfor valgte Bianca onsdag aften at oprette protestgruppen.

- Vi er kommet på Kurts mor altid. Ledelsen der giver karantæne for et godt ord - til alle. Vi synes, det er rigtig synd for Susan, at hun er blevet fyret på den her måde, siger Bianca til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Vi mener, at Susan er blevet virkelig uretfærdigt behandlet. Hun er den bedste bartender, hun er en solstråle, og hun trækker virkelig mange kunder til. Jeg synes, det er grotesk, at hun er blevet fyret, og at de på Kurts mor så vælger at skrive om fyringen på nettet. Det er helt uacceptabelt, siger hun.

Det var her på Kurts mor i Aarhus, at Susan K arbejdede. Foto: Thomas Larsen
Det var her på Kurts mor i Aarhus, at Susan K arbejdede. Foto: Thomas Larsen
 

Kendte ikke parret
De to administratorer kender ikke selv parret, der dyrkede oralsex på bodegaen, og de var heller ikke til stede, da episoden skete.

De fortæller dog, at de efter fyringen af Susan K har fået tilsendt videoen, som Ekstra Bladet bringer en anonymiseret version af. Her kan man høre Susan K fortælle parret, at de skal forlade stedet.

- Jeg synes måske, at toilettet ville være mere passende, lyder det fra realitystjernen. Det afholder dog ikke parret fra at fortsætte, indtil kvinden siger 'jeg kommer, jeg kommer', og videoen slutter.

Reality-babe: Nyt løft til numsen

Bianca og Ronnie synes derfor heller ikke, at Susan K har gjort noget forkert.

- Vi kender ikke parret, og det gør vores bekendte heller ikke. Men vi har set den her video, og der kan man se, at parret ligger på bordet og hygger sig, og at Susan fortæller dem, at det ikke er i orden, og at de skal forlade stedet og gå et andet sted hen, siger Bianca.

Susan K er blevet fyret fra bodegaen Kurts mor. Foto: Mogens Flindt
Susan K er blevet fyret fra bodegaen Kurts mor. Foto: Mogens Flindt

Susan K på SmukFest: De unge fyre går amok

Stor respons
De to administratorer er overvældede over den store feedback, de allerede har fået på deres protestgruppe, som blev oprettet onsdag aften.

- Med gruppen ønsker vi jo, at folk skal støtte op om, at det ikke er okay, at Susan er blevet fyret. Lige nu er vi overvældede af al den støtte, vi har fået i gruppen, siger Ronnie Nørgaard til Ekstra Bladet.

- Vi håber selvfølgelig, at endnu flere vil støtte op om gruppen og vise deres opbakning til Susan.

Fyringen vil ifølge venneparret få direkte konsekvenser for Kurts mor.

- Vi har ikke tænkt os at komme der mere, når det foregår på den måde, og det er der sikkert også andre, der ikke har, siger Bianca.

Vil kontakte fagforening
Ekstra Bladet var onsdag aften i kontakt med Susan K.

- Jeg var på arbejde, da det skete, og det er ikke mig på billedet, men jeg afventer svar fra min advokat, før jeg udtaler mig yderligere, skrev hun i en sms til Ekstra Bladet.

- Der må være grænser for, hvad man skal udsættes for, når man har været loyal i næsten tre år, tilføjede hun.

I den nu slettede opdatering fra Kurts mor på Facebook, skrev den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager, at hun vil kontakte sin fagforening.

Reality-babe: Nyt løft til numsen

Flere kommenterede i tråden, at det ikke er rimeligt, at Susan K bliver fyret på grund af to gæsters opførsel.

- De to burde helt klart være blevet smidt ud promte... Ingen tvivl der, men en fyring er måske liiiige i overkanten. En påtale havde måske været på sin plads. Men ja... not my call. En skam, for Susan er en pisse god bartender for Kurts Mor. Mange af kunderne kommer kun for hendes skyld, skrev en kvinde.

- Fanme ærgeligt. I har mistet en god bartender og kollega og sikkert også en masse gæster. Det kan godt være de burde ha været smidt ud, men fyring er da lige over grænsen!!, lød det fra en anden.

Ekstra Bladet har gentagne gange forsøgt at få en kommentar fra Betty Jensen, der ejer Kurts mor, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelser. Det har heller ikke været muligt at få en kommentar fra Susan K torsdag.

Kendt dansker giver orgasmer på tv

Mere fra Ekstra Bladet+

Qatar er et diktatur, styret af emiren og et præsteskab med rod i shariaen

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind