Annonce:
Annonce:

Efter pludselig berømmelse: Bestormes af kvinder

Markus Grigos liv har ikke været helt det samme, efter han blev dommer i Den store bagedyst

Vært Timm Vladimir, dommer Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo, der til daglig arbejder på en chokoladefabrik. Foto: DR
Vært Timm Vladimir, dommer Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo, der til daglig arbejder på en chokoladefabrik. Foto: DR
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Folk kigger i supermarkederne, unge piger vil have taget selfies, og han bliver stillet spørgsmål om sin civilstand.

Tilværelsen har ikke været helt den samme, efter den 48-årige Markus Grigo blev dommer i det folkelige tv-program 'Den store bagedyst', der hver onsdag har omkring en million seere.

Kan du i din dagligdag mærke, at du medvirker i programmet?

- Absolut! Det kan man. Der er mange, der vender sig om, og typisk piger, der gerne vil have en selfie med dig. Det er bare ærgerligt, at de aldrig spørger om programmet, svarer Markus Grigo.

Tyskfødte Grigo er også blevet spurgt, om han er single:

- En kvinde har spurgt, om jeg var single, men de fleste ved efterhånden nok, at jeg har en kæreste. Selvfølgelig er jeg beæret over at blive spurgt, men jeg er mega glad for min kæreste.

Annonce:

Sætter tanker i gang
Den pludselige opmærksomhed fra offentligheden har fået bagedyst-dommeren til at spekulere en del over, hvad andre mennesker tænker om ham, når han handler.

- Jeg er desværre meget opmærksom på, om nogen kigger, når jeg handler. Jeg ved godt, at det er irrationelt, men sådan er det nu engang. Jeg går ikke bare ned i supermarkedet og køber øl, når jeg er løbet tør, forklarer han.

- Man skal lige vænne sig til det, for det er jo en uvant situation at føle, at der ofte er nogen, der kigger på en, tilføjer han.

Regner med at fortsætte
Da Mette Blomsterberg tidligere på året meddelte, at hendes tid som dommer i 'Den store bagedyst' var passé, kunne man læse om det i alskens aviser. Også i Ekstra Bladet.

'Go' aften Danmark' fik hende ligeledes på besøg, så hun kunne uddybe, hvorfor i alverden hun nu skulle stoppe som dommer.

Annonce:

Det var ikke en nyhed, som mange var parat til at høre, men for Grigo var det en unik mulighed for at sætte sit præg på programmet, og det regner han med fortsætter.

- Jeg regner da med at fortsætte så længe som muligt, og så længe publikummet vil se os i programmet. Jeg har i hvert fald sagt ja tak til en ny sæson, og den kan I se frem til, siger han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: