Efter prisnedslag: Nu er huset solgt

Casper Christensen og Isabel Christensen har efter godt et år på markedet fået solgt villaen i Hornbæk

Efter prisnedslag: Nu er huset solgt

Casper og Isabell Christensen bliver ikke de eneste kendisser, der tjener godt på boligsalg

Der skulle lidt hussælgerhacks til, men så lykkedes det til gengæld også en af Danmarks mest succesfulde komikere, Casper Christensen, at komme af med sin store villa i Hornbæk.

Det oplyser boligmediet Boliga.dk.

Det 314 kvadratmeter store hus ramte oprindeligt boligmarkedet i januar i år – dengang lød prisen på 24 millioner kroner, men efter en prisjustering og et skifte af ejendomsmæglerkæde er ejendommen nu solgt.

Det bekræfter ejendomsmægler Feodora Viscovich fra mæglerforretningen Boligkompagniet over for Boliga.dk uden yderligere kommentarer til handlen.

Der er godt med plads at boltre sig på for de nye ejere. Foto: Boligkompagniet København
Der er godt med plads at boltre sig på for de nye ejere. Foto: Boligkompagniet København

Ejendommen er oprindeligt bygget i 1910 og ligger på en over 4300 kvadratmeter stor grund i den populære ferieby Hornbæk – måske er netop det grunden til, at ejendommen sidst stod udbudt til salg som en fritidsbolig, til trods for at den altså også kan anvendes til helårsbeboelse.

Huset indeholder blandt andet et stort landkøkken, stue, første sal med altan, vaskerum, forældresoveværelse, børneværelser og et påklædningsværelse, der i salgsmaterialet blev beskrevet som 'en drøm'.

Rummene fordeler sig på de i alt 314 kvadratmeter – mens der på den køligere side af murene findes et spir, mansardtag og ikke mindst en stor terrasse med udsigt til sø.

Gevinst?
Huset var senest udbudt til salg for 21 millioner kroner, men hvad den endelige salgspris lyder på, er fortsat en bevaret hemmelighed, da handlen endnu ikke er tinglyst.

Har Casper Christensen og fruen, Isabel Christensen, fået et beløb nær udbudsprisen for deres nu tidligere hjem, ser det dog ud til, at de kan gå fra salget med en del ekstra på boligbudgettet.

Ifølge Boliga.dk's oplysninger købte parret ejendommen sammen i 2019, dengang lød prisen på 11,4 millioner kroner.

Se huset her

Casper Christensen og 'Klovn'-makkeren Frank Hvam har ikke bare formået at skabe en gigantisk succes på tv. De tjener også kassen på alt fra boliger til film.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Den aktuelle sæson otte af 'Klovn', som kan ses på TV 2 Play, var den mest sete programpremiere på tjenesten nogensinde.

Efter prisnedslag: Nu er huset solgt