Efter Sigurd Barrett-ulykke: Opereret i fem en halv time

Passagereren i børne-værtens bil er blevet opereret for sine skader på en nakkehvirvel

Sigurd Barrett bil blev totalskadet ved soloulykken. (Foto: LNN-PRESS)
Sigurd Barrett bil blev totalskadet ved soloulykken. (Foto: LNN-PRESS)

Tirsdag var en lang dag for entertainer og tv-vært Sigurd Barrett. Timerne sneg sig af sted på Odense Universitetshospital, hvor han sad som på nåle, mens hans kollega og meget nære veninde, Karin Prosberg Hansen, var på operationsbordet.

Hun var passagerer i Barretts Mercedes, der søndag forulykkede Vestjylland, fordi vejene var spejlglatte efter en haglbyge.

Sigurd Barretts Mercedes blev totalskadet ved ulykken. (Foto: LLN-PRESS) Danske kendte Dybt rystet Sigurd Barrett: - Nogen må have holdt hånden over os

Den højt elskede børnevært slap selv mirakuløst billigt fra ulykken, hvor bilen fløj gennem luften og trillede rundt, inden den landede i en dyb grøft. Men dukkefører Karin Prosberg Hansen pådrog sig skader på en nakkehvirvel.

- Hun er blevet opereret i i nakken fem og en halv time. Det var en ordentlig omgang, siger Sigurd Barrett til Ekstra Bladet og fortsætter.

- Men det er gået godt, og hun bliver helt rask igen. Det er det eneste, der tæller nu. Jeg er så lettet!

Sigurd Barrett endte i grøften, da tv-værten mistede herredømmet over sin sorte Mercerdes. (Foto: LLN-Press) Danske kendte Sigurd Barrett måtte skæres fri efter ulykke

Lægerne havde varslet, at operationen ville tage et par timer, og da det blev ved med at trække ud, blev musikeren virkelig bekymret.

- Jeg var bange. Selv om politiet siger, at jeg ikke gjorde noget forkert og er helt uden skyld i ulykken, så var det jo mig, der kørte bilen, da det skete, siger Sigurd Barrett med spæd stemme.

Skal have hjælp
Han er selv psykisk stærk påvirket af den vanvittige soloulykke og har grædt meget de seneste døgn.

- Jeg oplever uheldet igen og igen. Det hele kører rundt i hovedet på mig. Jeg plejer at have styr på tingene. På bilen, arbejdet, familien og det hele. Nu er det som om jeg har mistet kontrollen, fortæller den 47-årige tv-vært, der nu har taget konsekvensen.

- Jeg skal til krisepsykolog. Jeg er simpelthen nødt til at have noget hjælp til at komme mig over chokket, siger Sigurd Barrett, der er overvældet over al den støtte han har mødt.

- Det er meget rørende, at folk tænker på os. Vi er så taknemmelig. Og så takker jeg Gud og sundhedsvæsen for, at det ikke gik værre.

Sigurd Barrett er øm og forslået efter ulykken. (Foto: Finn Frandsen)
Sigurd Barrett er øm og forslået efter ulykken. (Foto: Finn Frandsen)