Efter Silas-fight: Her er Rachlins vildeste svinere

Kendisløven over dem alle er ikke bleg for at kaste sig til tasterne, når noget går ham på. Vi har lavet et overblik over Dan Rachlins vildeste svinere

Dan Rachlin er ikke bange for at ytre sig på de sociale medier. (Foto: Jens Dresling)
Dan Rachlin er ikke bange for at ytre sig på de sociale medier. (Foto: Jens Dresling)

Der er sjældent stille på 52-årige Dan Rachlins sociale medier. Hvis noget skaber debat i mediebilledet, kan du højst sandsynligt finde en kommentar fra den 52-årige kendisløve på hans Facebook.

Det er dog ikke altid, at den kendte radio- og tv-vært og DJ, holder sig til til positive vendinger om de folk, han omtaler. Faktisk er det nærmere omvendt, fristes man næsten til at sige.

Det var også tilfældet tirsdag, hvor han røg i totterne på den tidligere 'Vild med dans'-vinder Silas Holst, som havde skrevet et støttende indlæg til Annette Heick, der blev mobbet på grund af sin frisure under lørdagens Melodi Grand Prix.

- 'Forvent endnu en bog fra Silas Holst snart. Eventuelt en bog om overfladiskhed og at tabe fire kilo på fem minutter’, skrev Dan Rachlin sarkastisk til linket til Silas Holsts indlæg.

Men Silas Holst er altså blot den sidste i en lang række af kendisser, som er blevet ramt af Dan Rachlins rappe - og skrappe - tone på de sociale medier.

Silas i bitter slåskamp med Dan Rachlin

Vi har samlet en liste over Facebook-debattørens vildeste svinere herunder:

Den uambitiøse Medina:

(Foto: Mogens Flindt)
(Foto: Mogens Flindt)

Hvis der er noget, der kan få Dan Rachlin op i det røde felt, er det, når kendte danske pop-stjerner er dårlige forbilleder for deres mange fans.

Det fik Medina at mærke på egen krop, da pop-divaen i 2011 havde udtalt til Politiken, at hun ikke havde tænkt sig at stemme til Folketingsvalget.

- Hvor er det uendelig trist, at en så stor rollemodel er så uambitiøs. DU kunne få dine unge fans til at stemme og forstå vigtigheden i at engagere sig i samfundet (du ved alle de andre derude). Først mistede dine tekster sit særpræg og styrke. Og nu det her. Øv’, skrev Dan Rachlin i et indlæg på Facebook, der ikke stoppede der:

- Det mindste, man kunne forlange, var, at hun brugte et par timer på at tage stilling, og som minimum virke som en, der tager demokratiet alvorligt.

Medina fulgte åbenbart med på Dan Rachlins Facebook-side, for efterfølgende sendte hun denne sviner mod DJ'en:

- Kære Dan R!!! Pas din egen butik, og sæt dig dog ind i de ting du så fint har travlt med at rakke og pakke. Tilsyneladende ved du ikke en skid!

- Det er fint, du syntes, mine tekster er noget lort:) Det er jeg ligeglad med! Men det andet burde du være voksen nok til at sætte dig mere ind i!", skrev pop-divaen, der måske alligevel endte med at tage Dan Rachlins råd til sig, for senere hen oplyste hun op, at hun nu havde stemt alligevel.

Dan Rachlin sviner Medina

Driller kæresteparret Medina og Christopher
I 2012 fik Medina endnu en over nallerne, da Dan Rachlin langede ud efter hende og hendes dengang nystartede forhold med den ni år yngre ekskæreste Christopher.

Dan Rachlin langede ud efter parret, fordi de var 'overvældet' af polemikken omkring dem.

- Really ...overrasker det dig, at det skaber en del postyr, når landets populæreste sangerinde kysser med en på ca. 12?, spurgte han sarkastisk på Facebook.

Dan Rachlin: Medina kan adoptere kæresten

Medina og Rachlin i mediekrig

---

'Hold kæft, hvor er Wozniacki trættende at høre på'

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Tennis-darlingen Caroline Wozniacki har heller ikke sluppet for Dan Rachlins skarpe kløer.

I 2010 var DJ'en så træt af tennisspilleren, at han svinede hende til på sin blog, hvor han opfordrede Wozniacki til at få hjælp til at lære at tale ordentligt.

- Jeg har stor respekt for den knaldhamrende dygtige Caroline Wozniacki, men er der ikke en kommunikationsrådgiver (og dem er der jo mange af), som kan lære hende at tale, skrev han dengang og fortsætte kritikken:

- Jeg mener hold nu kæft, hvor er hun trættende at høre på. Intet interessant, relevant eller sjovt kommer ud af munden på hende. Og lad nu være med at starte HVER sætning med 'Nååå men....'. På forhånd tak!, lød hans kritik.

Skal Dan Rachlin lære Caroline at tale?

Dan Rachlin: Wozniackis kæreste ligner en havenisse

---

Kalder Julie Bundgaard billig

(Foto: Polfoto)
(Foto: Polfoto)

Julie Bundgaard er også en af modtagerne af Dan Rachlins - til tider - hårde gloser.

Fejden begyndte i 2012, da radioværten, som dengang arbejdede på P3, havde omtalt et indlæg, som Dan Rachlin havde skrevet på sin blog om Julie Bundgaard fire år forinden.

Dan Rachlin havde skrevet, at hun var den eneste vært, som ikke havde forstået, at 90'er ironi ikke var sjovt længere, fortalte Dan Rachlin til BT dengang. I et af P3's programmer sagde Julie Bundgaard - på en meget nedladende måde ifølge Dan Rachlin -, at 'hun sørme godt kunne tænke sig at gå i byen med Dan Rachlin'.

Den kommentar fik endnu engang Dan Rachlin til tasterne, hvor han sendte et missil af svinere mod radioværten.

- Ja, Julie Bundgaard det kunne du godt tænke dig, men Dan Rachlin går ikke i byen med sluts (billige piger, red.), skrev han på sin Facebook-profil.

- Vi matcher ikke rigtigt. Jeg mener en legende overfor en billig tøs, som sidder på P3, fordi ingen andre gider have hende, fortsatte svineren.

DR-vært i chok: Min kat er blevet skudt

---

Fryder sig over Camilla Plums skilsmisse

(Foto: Jan Sommer)
(Foto: Jan Sommer)

Da det i 2012 kom frem, at kogekonen Camilla Plum og hendes mand, Per Kølster, var blevet skilt, fik det i den grad Dan Rachlin, som på ingen måde er fan af Camilla Plum, i omdrejninger.

- Ja, det kan man jo slet ikke forstå...', skrev Dan Rachlin sarkastisk om skilsmissen.

De to kendisser kom op og toppes i en diskussion om socialisme, fortalte Dan Rachlin sine Facebook-venner, som undrede sig over, at Dan Rachlin ligefrem frydede sig over Camilla Plums ulykke.

- Jeg har tidligere fortalt udførligt, hvorfor Plummen og jeg er sådan lidt på dårlig fod. Men respekt til manden, som holdt ud så længe!, lød det fra en hidsig Dan Rachlin, som bestemt ikke sparede på de hårde gloser:

- Hun er en komplet idiot. Kort fortalt blev hun tøsefornærmet, da jeg tillod mig at anføre, at det var at stramme den, da hun sagde at hvis man ikke er socialist, er man dum.

Camilla Plum: Million-arvingen der blev madkriger

---

'Blachman er et fjols'

(Foto: Anthon Unger)
(Foto: Anthon Unger)

Dan Rachlin har flere gange stukket snuden langt frem hvad angår den skaldede X Factor-dommer, Thomas Blachman.

Første gang, han gik all in på at svine Blachman til, var i 2012, hvor han kaldte X Factor-dommeren et talende vandfald og et fjols.

- Når et fjols som Thomas Blachman, som indrømmet er et spøjst indslag, begynder at holde lektion i, at vi dumme seere er vidne til et musikprogram, så knækker filmen. Så lav dog noget moderne pop/rockmusik dit talende vandfald!

- Så fik jeg lidt luft igen, håber at jeg kan lade X Factor-emnet hvile, således at du ikke går rundt og tror, det er det eneste, som sker i mit liv : ), rasede Dan Rachlin.

'Din skaldede vrøvlgenerator'
Det er dog ikke den eneste gang, at fyren med de mange meninger gik efter Thomas Blachman. I 2014 kommenterede han i sit program 'Dans med de kendte' på Ekstra Bladet-TV, at X Factor var kedeligt på grund af manglende konflikter mellem dommerne.

Det svarede den skaldede dommer tilbage på, da Ekstra Bladet konfronterede ham med krittikken.

- Dan Rachlin. Jeg ved ikke, hvor mange seere du har til din lille tv-station på Ekstra Bladet. Men jeg vil ikke mene, han er manden, der overhovedet skal udtale sig om, hvad der er godt tv. Ganske enkelt, sagde Blachman og fik straks en masse Rachlin-skyts kastet tilbage imod sig.

- Spøjst at blive irettesat af selveste Thomas Blachman, som ikke mener jeg kan ytre mig om hvad godt tv er.

-Det må være ud fra devisen at man selv skal kunne noget indenfor det fag/område, man udtaler sig om. Så fortæl mig lige, hvad det er du har vist af kunnen, resultater og pejlemærker indenfor moderne popmusik siden du uge efter uge skal snakke om det, din skaldede vrøvlegenerator!, skrev Rachlin på sin Facebook-væg.

Blachman til Rachlin: Du skal ikke udtale dig om godt tv

---

Glen Riddersholm er 'den største klaphat'

(Foto: Anders Brohus)
(Foto: Anders Brohus)

Selv sportens verden kan manden med de mange meninger ikke holde sig fra.

Det måtte den daværende FC Midtjylland-træner Glen Riddersholm sande, da træneren ikke havde besvaret FC Københavns træner, Ståle Solbakkens, kommentar på en tilfredsstillende måde - ifølge Dan Rachlin.

FC København og FC Midtjylland kørte i vinteren 2014-15 en magtkamp i pressen, hvor ingen af de to parter var bange for at gå til stålet. I foråret 2015 forsøgte Ståle Solbakken at puste ild til magtkampen endnu engang, men Glen Riddersholm gled af på forsøget og svarede i stedet diplomatisk tilbage.

Hvilket altså ikke var i orden ifølge Dan Rachlin.

- Den største klaphat af alle: Glen Riddersholm. Kom igen, når du har vundet ni mesterskaber på 13 år. Kom igen, når du har vist kontinuitet over bare fem år. Kom igen, når du har spillet lige op med nogle af Europas største hold. Kom igen, når du har fået bare antydningen af stil, skrev Rachlin i en statusopdatering.

Guld-Glen driller FCK: Hvor er vinderkulturen?

---

Forsvarer Allan Simonsen og sviner Jens Werner

(Foto: Mogens Flindt)
(Foto: Mogens Flindt)

Fodboldspilleren Allan Simonsen var hele Danmarks danse-darling og favorit i 2013, da han med sine atypiske og sjove rytmer stillede op i TV2's danseprogram, 'Vild med dans'.

Derfor gav det chokbølger, da publikumsfavoritten ikke bare blev smidt ud, men blev udsat for en decideret ydmygelse af dommerne, der kritiserede den tidligere landsholdspiller.

Og det var altså mere end hvad, Dan Rachlin kunne finde sig i.

- TV2 har brugt meget tid på at fortælle alle danskere, at 'Vild med dans' IKKE er en dansekonkurrence, men et underholdningsprogram. Hvorfor de ikke har fortalt dommerne det, forbliver en gåde, skev han og fortsatte efterfølgende med en kritik af dommeren Jens Werner:

- Specielt Jens Werner, som jo er sendt helt af sted på egne evner og udstråling, gør det i hvert fald ikke nemmere for sig selv og de andre dommere, når han tror, at en aldeles pinagtig ydmygelse gør danskernes trang til at stemme på Allan Simonsen mindre, sluttede svadaen.

Dan Rachlin: Hylder dansesmølfen