Annonce:
Annonce:

Efter skandalesag: Nu er Christian Stadil 'rigtig, rigtig glad'

Erhvervsmanden er munter og ser med positive øjne på fremtiden, efter sagen om den bortviste Hummel-direktør

Den omtalte sag handler om en 23.000 kvadratmeter stor ejendom i Tyrkiet, som Hummel gerne ville købe for et beløb på omkring 9 millioner euro. Foto: Kenneth Meyer
Den omtalte sag handler om en 23.000 kvadratmeter stor ejendom i Tyrkiet, som Hummel gerne ville købe for et beløb på omkring 9 millioner euro. Foto: Kenneth Meyer
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Der blev ikke sparet på følelserne, da Christian Stadil tidligere i år bortviste den tidligere Hummel-direktør Søren Schriver og senere politianmeldte ham for blandt andet bedrageri.

Under et meget omtalt pressemøde slog Christian Stadil i bordet og fik våde øjne, mens han udlagde sine beskyldninger om Schriver, der har været en del af koncernen i mere end 20 år.

Efter en uge i jobbet: Ny Hummel-boss giver ansatte kniven

Den meget usædvanlige sag er passé, mens den bliver efterforsket af politiet, fortæller Christian Stadil, der bestemt ikke ønsker at tale mere om den.

- Det gider vi ikke at snakke om. Den bruger vi ikke mere tid på, lyder det.

- Den sag bruger jeg ikke et sekund af min tid på, slår han fast.

Rigtig, rigtig glad
Nu, måneder efter sagen kom frem, er Christian Stadil nemlig munter og ser på fremtiden med helt andre, positive øjne.

Annonce:

- Vi har fået ny direktør på, og vi er et godt sted i virksomhedens levetid - også historisk set - og vi er i gang med at optimere en masse ting, så jeg er rigtig, rigtig glad.

- Man kommer til at se det fra 2018 og fremad, tilføjer han.

Stadil slæbes i retten af bortvist direktør: Her er hans kølige svar

FAKTA om Hummel-skandalen

Ifølge Christian Stadil har direktøren bevidst givet bestyrelsen forkerte oplysninger om en handel i Tyrkiet.

Et af omdrejningspunkterne i beskyldningerne er en samtale, der omhandler en 23.000 kvadratmeter stor ejendom i Tyrkiet, som Hummel gerne ville købe for et beløb på omkring 9 millioner euro. Men personen, der hævdes at være Søren Schriver, ønskede i stedet, at den tyrkiske partner, Zeynel Akbul, skal købe ejendommen og overdrage en tredjedel af indtægterne fra ejendommen til Søren Schriver via et tyrkisk selskab.

Med aftalen om ejendommen ville Søren Schriver ydermere tjene 33% af huslejeindtægterne, som Hummel ville betale den tyrkiske partner for at leje ejendommen. Men kontrakten foreskriver også, at Søren Schriver skulle have en tredjedel ved et salg af ejendommen.

Efterfølgende fik den tyrkiske partner angiveligt dårlig samvittighed og besluttede sig derfor for at tage til Danmark for at mødes med Christian Stadil og hans far, Thor Stadil, og fortælle om Søren Schrivers planer om at tjene penge uden om Hummel. Få dage senere bliver Hummels direktør gennem 20 år bortvist.

Trods de grove beskyldninger afviser Søren Schriver selv, at han skulle have intentioner om, at han selv skulle tjene penge på den tyrkiske ejendom. Tværtimod. Det hele var ifølge ham i Hummels interessere.

Ekstra Bladet har også talt med Søren Schrivers advokat, Finn Schwarz, der på nuværende tidspunkt ikke har meget at fortælle.

- Vi kommer ikke til at sige noget i dag. Vi skal selvfølgelig kigge på de anklager og beskyldninger, der har været, og så vender vi tilbage, når vi har set på det, siger Finn Schwarz til Ekstra Bladet.

- Men er det overhovedet indenfor lovens ramme på den måde at rette alvorlige beskyldninger mod en anden person på et pressemøde?

- Det kan man altid diskutere, og det kommer an på, hvad der ligger i beskyldningerne. Men som sagt; Lad os tage den, når vi har haft lejlighed til at gennemgå dem, siger Finn Schwarz til Ekstra Bladet.

Overvejer tre nye virksomheder
Christian Stadil, der mødte op på den røde løber søndag formiddag med sin familie for at se 'LEGO Ninjago Filmen', fortæller, at han pønser på at poste penge i tre nye virksomheder.

- Lige nu kigger vi på at investere i tre nye virksomheder, så det bruger jeg noget tid på.

Skandalen fortsætter: Stadil i vildt angreb på ny rigmand

Da handlen ikke er lukket, vil han ikke løfte sløret for, hvad han vil erhverve sig ejerandele i denne gang.

- Det, jeg kan sige, er, at jeg er i proces med tre nye virksomheder.

Christian Stadil med familien til 'LEGO Ninjago Filmen'. Foto: Jonas Olufson
Christian Stadil med familien til 'LEGO Ninjago Filmen'. Foto: Jonas Olufson
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: