Annonce:
Annonce:

Efter skilsmisse: Giver rabat på tusindvis af kroner

Mette Blomsterberg har endnu ikke solgt sit hus, og hun sætter derfor nu prisen ned

Mette Blomsterberg har sat prisen på sit hus ned. Foto: Mogens Flindt
Mette Blomsterberg har sat prisen på sit hus ned. Foto: Mogens Flindt
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

7.250.000 kroner.

Så meget lød prisen, da tv-darlingen Mette Blomsterberg satte sit luksuriøse hus i Ålsgårde, Nordsjælland, til salg for fem måneders tid siden.

Hun og eksmanden, Henrik Blomsterberg, som ejer huset sammen, har dog nu måttet sande, at huset ikke bliver solgt til den pris, og de har derfor valgt at sænke prisen på boligen, der ligger i luksuriøse omgivelser lige ud til en sø.

Det skriver Helsingør Dagblad, og oplysningerne bekræftes af salgsopstillingen fra Nybolig.

Villaen koster derfor nu 6.950.000 kroner - 300.000 mindre, end Mette Blomsterberg og eksmanden først ville have for boligen.

Tidligere har Mette Blomsterberg fortalt til Helsingør Dagblad, at de ikke har travlt med at sælge huset, selvom hun og Henrik Blomsterberg er gået fra hinanden.

Annonce:

- Vi har sat vores dejlige hus til salg, men bor stadig i det, indtil det bliver solgt til nogle mennesker, der vil elske det, lige så højt som vi har gjort. Vi har ikke travlt med at få det solgt, men vi skal hver især videre nu, da pigerne er blevet voksne, og vi går hvert til sit efter mange gode år, sagde hun dengang til dagbladet.

Huset ligger i fredelige omgivelser i Ålsgårde.  Foto: Nybolig Helsingør & Espergærde
Huset ligger i fredelige omgivelser i Ålsgårde. Foto: Nybolig Helsingør & Espergærde
 

Designede selv
Mette Blomsterberg og eksmanden var i sin tid selv med til at designe det 178 kvadratmeter store hus, der blandt andet indeholder tre værelser, stort køkken-alrum, garage og terrasse mod søen, i samarbejde med en arkitekt.

Huset stod færdigt i 2002, og lige siden har Mette og Henrik Blomsterberg boet der med deres to børn. Eksparret købte byggegrunden i 1998, hvor de gav en halv million kroner for den.

Mette Blomsterberg er uddannet konditor og har i mange år været danskernes foretrukne kagekone på tv – både alene og sammen med Price-brødrene.

Derudover er den tidligere 'Den store bagedyst'-dommer også forfatter til en lang række kogebøger. Mette Blomsterberg blev sidste år skilt fra sin mand, Henrik, efter 29 års ægteskab.

Du kan se huset her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: