Efter skilsmisse: Nu taler Cecilie Beck ud

I et nyt interview fortæller en ærlig Cecilie Beck om, hvordan det var at blive skilt fra kollegaen og manden, Rasmus Tantholt

Cecilie Beck og Rasmus Tantholt blev gift i 2010. De nåede at være sammen i seks år. Foto: TV2
Cecilie Beck og Rasmus Tantholt blev gift i 2010. De nåede at være sammen i seks år. Foto: TV2

De nåede at være gift i seks år, men kærligheden holdt ikke mellem de to tv-værter Cecilie Beck og Rasmus Tantholt.

I et nyt interview med Alt for damerne fortæller Cecilie Beck, hvad der var grunden til, at det ikke kunne lykkes mellem dem.

- Kærligheden forsvandt. Og så blev vi for hårde ved hinanden, tror jeg. I de første år, når man er forelsket, synes man, at den, man er forelsket i, får det bedste frem i en og gør en til den bedst tænkelige version af en selv. Og hvordan der så sker en forvandling, der gør, at man pludselig får det værste frem i hinanden, det kommer jeg aldrig rigtig til at forstå, tror jeg, fortæller hun i interviewet.

Cecilie Beck taler for første gang ud om, hvordan hun har det med at være blevet skilt fra kollegaen Rasmus Tantholt. Foto: Jonas Olufson
Cecilie Beck taler for første gang ud om, hvordan hun har det med at være blevet skilt fra kollegaen Rasmus Tantholt. Foto: Jonas Olufson
 

Gode ting ved skilsmissen
Cecilie Beck har tidligere fortalt til Alt for damerne, at hun mente, at Rasmus Tantholt var hendes 'soulmate'. Derfor var det også ekstra hårdt at erkende, at de to ikke længere skulle være sammen.

- Det er selvfølgelig enormt svært. Det er altid svært, når man splitter et parforhold op, for det føles på nogle måder som om, man mister halvdelen af sig selv, når sådan en enhed bliver revet midt over, fortæller hun i det nye interview.

Selvom hun i interviewet kommer ind på, at det har været en livskrise at blive skilt fra Rasmus Tantholt, synes hun også, at der er kommet nogle gode ting ud af, at de ikke længere er sammen.

- Jeg føler en enorm lettelse over at være kommet ud af noget, som var slidsomt. Og nu taler jeg i fuld erkendelse af mit eget ansvar. Men det er fandeme så hårdt at rende rundt og arbejde på et parforhold, som man godt kan mærke ikke fungerer. Det er så trættende, og derfor er det en lettelse at komem væk, udtaler hun.

Kendt tv-par er blevet skilt

Rasmus' kærlighed var som et narkotikum
Cecilie Beck og Rasmus Tantholt blev gift på en strand i Thailand 29. november 2010 efter tre år som kærester.

De to flyttede efter brylluppet sammen i et hus i Gentofte. Kærligheden brast i 2016, hvor Cecilie Beck flyttede til København i en stor lejlighed ved Gl. Kongevej.

I et tidligere interview med Ekstra Bladet har Cecilie Beck udtalt sig om at blive forelsket i Rasmus Tantholt.

- Forelskelsen i Rasmus er som et narkotikum. Jeg følte mig pludselig helt vildt i live. Og det er jo også, hvad livet handler om. At kunne mærke både glæde og sorg  - at man kan mærke, at man lever, udtalte hun.

Nyskilte Tantholdt falder for kolleger

Ekstra Bladet har været i kontakt med Cecilie Beck, men hun har ikke ønsket at uddybe interviewet.

Ekstra Bladet har også været i kontakt med Rasmus Tantholt, der ikke havde mange kommentarer til sin ekskones udtalelser.

- Jeg læser ikke sladderblade eller Alt for damerne, så det har jeg ingen kommentarer til, fortæller han. 

Cecilie Beck vil ikke fortælle, om der er en ny mand i hendes liv. Foto: Kenneth Meyer
Cecilie Beck vil ikke fortælle, om der er en ny mand i hendes liv. Foto: Kenneth Meyer