Efter skilsmissen: Komtesse-villa sættes til salg - igen

Komtesse Camilla af Rosenborg og hendes fraskilte mand forsøger igen at få solgt deres bolig

Camilla af Rosenborg og Mikael Rosanes var gift i næsten 25 år. Foto: Polfoto
Camilla af Rosenborg og Mikael Rosanes var gift i næsten 25 år. Foto: Polfoto

I 2016 blev komtesse Camilla af Roseborg skilt fra sin mand.

Camilla af Rosenborg skal skilles

Det tidligere ægtepar satte deres store villa ved Birkerød til salg i forbindelse med bruddet uden det store held. Nu forsøger de igen.

Det knap 240 kvadratmeter store hus har i denne omgang fået den samme pris, som det også ramte markedet med tilbage i 2016, hvor parret i første omgang udbød adressen i Nordsjælland til salg. Det skriver Boliga.

Camilla af Rosenborg taler om skilsmissen i bedste sendetid

6.995.000 kroner er således, hvad der skal lægges, hvis du vil være den nye ejer af ejendommen, som mægleren, Nem-Ejendomsmægler.dk, i sin salgsopstilling beskriver som værende et 'sjældent udbudt 2-familiehus' med plads til privat beboelse og erhverv eller til, at to generationer rykker sammen.

Ejendommen består nemlig af to bygninger og en stor kælder. I hovedhuset er der blandt andet et stort køkken-alrum med udgang til haven og terrasseområdet, hvor man eksempelvis kan hygge sig i ude-spaen. Mens man Indendøre kan man være lidt for sig selv - omgivet af delfiner og koralfisk - på badeværelset. Se boligen her.


Vil gerne blive i grønne områder
Huset ligger i den lille Birkerød-naboby Bistrup lige ved Furesø i Nordsjælland, og når Camilla af Rosenborg rykker videre, håber hun at finde noget, der ligeledes ligger i naturskønne omgivelser.

Det forklarede hun til Boliga, da huset sidst var udbudt til salg:

- Vi sælger huset, fordi vi skal skilles, men der er intet hastværk. Vi bor her stadig begge to, mens vi leder efter noget andet. Jeg vil gerne blive her i de grønne områder, og Mikael vil gerne finde en husbåd.

Komtessen taler ud om Tinder-kæreste

Camilla af Rosenborg har fundet en ny mand at dele livet med. Ham fandt hun på Tinder,, da hun medvirkede i TV3-programmet 'Til middag hos'.

Her nappede danseren Thomas Evers Poulsen hendes telefon og installerede dating-app'en. Efter to minutter var der gevinst, og Camilla af Rosenborg danner i dag par med kokken Ivan Ottesen.