Efter sprøjteorgasme: Fie Laursen lettet over reaktioner

Efter at Fie Laursen har sat fokus på 'slut-shaming', har reaktionerne på hendes sprøjteorgasme i 'Ex on the Beach' været mere positive

Fie Laursen er aktuel i programmet 'Ex on the Beach'. Foto: Anthon Unger
Fie Laursen er aktuel i programmet 'Ex on the Beach'. Foto: Anthon Unger

Når du tænder for tv-programmet 'Ex on the Beach' på Kanal 4, kan du være rimelig sikker på at se sexscener råt for usødet.

Flere gange har det været den 22-årige realitystjerne Fie Laursen, der har hygget sig på lagnerne - blandt andet med deltageren Jeppe Risager.

Efter sex-video: Folk skriver jeg skal dø

Og reaktionerne har været stærke. Fie Laursen blev svinet til fra mange kanter. De grimme beskeder lød blandt andet på, at hun var billig, en luder, og sågar at hun skulle dø.

I Ekstra Bladet efterlyste hun større fokus på begrebet 'slut-shaming', som dækker over udskamning af kvinder, der har et aktivt sexliv eller mange partnere. Et emne, som flere medier efterfølgende valgte at tage op.

Hendes sexpartner Jeppe Risager modtog nemlig ingen grove meddelelser som følge af sine udskejelser på skærmen.

Det går vildt for sig, når der bliver festet i 'Ex on the Beach'. Her kysser Fie Laursen med Jeppe Risager. Foto: Anthon Unger
Det går vildt for sig, når der bliver festet i 'Ex on the Beach'. Her kysser Fie Laursen med Jeppe Risager. Foto: Anthon Unger
 

Mindre 'hate'
Noget tyder på, at Fie Laursens opråb haft en effekt.

I søndagens afsnit af 'Ex on the Beach' ser man hende nemlig få en sprøjteorgasme af Frederik Skovbjerg, som hun i dag danner par med. Men der har ikke fået nær så mange reaktioner fra seerne.

- Det er sjovt, fordi da jeg var sammen med Jeppe, der fik jeg ekstrem meget 'hate'. Folk kaldte mig billig, en luder og de værste ting. Men efter jeg er sammen med Frederik, så får jeg nærmest ingen 'hate', lyder det fra Fie Laursen til Ekstra Bladet.

Fie Laursen har to teorier om, hvorfor reaktionerne har været mildere denne gang. Fie Laursen tror måske, at seere har syntes, at det var lettere fordøjeligt, at det var en kæreste og ikke en tilfældig fyr, som hun dyrkede sex med, da hun i søndagens afsnit får en sprøjteorgasme. 

- Jeg håber dog mere, at det er, fordi der de seneste dage er blevet sat så meget fokus på 'slut-shaming', og hvor nederen det er, siger hun.

Her ses parret sammen. Foto: Mogens Flindt
Her ses parret sammen. Foto: Mogens Flindt

Fie Laursens kæreste: Jeg har haft sex med over 200 kvinder

Tager det ikke så tungt
Fie har aldrig lagt skjul på, at hun har et afslappet forhold til sin krop, og hun synes derfor ikke, at det har været grænseoverskridende at se sig selv på tv.

- Det har været helt fint at se mig selv i aftenens program. Jeg er meget rolig omkring min krop og meget åben omkring sex og dens slags ting. Jeg synes, hverken det er klamt eller noget. Jeg synes bare, at det er sjovt. Frederik og jeg sidder og griner ret meget over, at det er blevet filmet.

Generelt skal der mere til for at hyle den 22-årige ud af kurs.

- Jeg er ligeglad, hvad andre siger, jeg tager det ikke så tungt, slår hun fast. 

Fie efter topløse fotos: Jeg taber mig ikke