Efter ur-'reklame': Mascha tilbyder Løkke job

Mascha Vang vil gerne tilbyde Lars Løkke Rasmussen et job i sit blogimperium

Mascha Vang drømmer om at få Lars Løkke Rasmussen i stald som blogger. Foto: Jakob Jørgensen
Mascha Vang drømmer om at få Lars Løkke Rasmussen i stald som blogger. Foto: Jakob Jørgensen

I går viste en glad Lars Løkke Rasmussen familiens nye hundehvalp frem på sin officielle Facebook-side, som mere end 200.000 danskere følger.

Løkke-familien udvides efter dødsfald: Beauty får en søster

På billederne holder Løkke den fem uger gamle toller-hvalp, der får navnet Fríða.

De fleste kommenterer den nuttede hund, men den kendte blogger Mascha Vang har bidt mere mærke i Statsministerens markante armbåndsur.

- Hund? Det eneste jeg ser på det billede, er et kæmpe stort ur og en kæmpe stor (sikkert gratis) reklame. Det gør ondt helt ind i marven. For pokker Lars, jeg tager også influencers i mit lille Blogly bureau, du siger bare til, så får vi dig opgraderet (og fordoblet din årsindkomst), skriver den kendte blogger efterfulgt af en blinkende smiley.

Så meget tjener Mascha Vang på sin blog

Mascha Vang har drevet en blog i eget navn siden 2013, og her tjener hun blandt andet penge på at anmelde produkter som eksempelvis ure.

 - Jeg tjener mest på bannerreklamerne - altså reklamerne på selve siden, men der er også folk, der køber indlæg. De køber en produktanmeldelse og sender et produkt, som jeg skal anmelde, forklarede Vang til tv2.dk i 2014.

Mascha Vang driver udover sin egen blog også blogbureauet Blogly, hvor hun har en række kendte, danske kvinder som Julie Zangenberg, Julie Bertelsen, Lea Hvidt og 'Bagedyst'-deltageren Annemette Voss i stald.

I 2015 tjente Vang knap 840.000 kroner alene på sin blog efter skatten var betalt. Bruttofortjenesten lyder på 1.8 millioner kroner. Dermed havde hun en noget bedre månedsløn end sin politikerkæreste Rasmus Jarlov, der tjener lidt over 53.000 om måneden før skat. Hertil kommer et skattefrit vederlag på lidt over 5.000 kroner hver måned.

Mascha Vang og Rasmus Jarlov har dannet par i omkring et år. Foto: Henning Hjorth
Mascha Vang og Rasmus Jarlov har dannet par i omkring et år. Foto: Henning Hjorth
 

Rasmus Jarlov: Irriterende at Mascha tjener mere end mig

Spørgsmålet er dog, om et job som blogger helt ville kunne matche Lars Løkke Rasmussens nuværende løn. Som statsminister tjener han knap 1,4 millioner kroner om året.

Mascha Vang mener dog nemt at kunne matche lønniveauet.

Hvor meget ville Løkke kunne tjene, hvis han kom i stald hos dig?

- I hvert fald mere, end han tjener nu, skriver hun i en sms til Ekstra Bladet efterfulgt at smileyer.

Det ser dog ikke ud til at ske.

- Hej Mascha. Lyder fristende, men jeg er så glad for mit nuværende job, at jeg springer over, skriver Løkke i en kommentar til billedet.

- Nå, han var ikke interesseret, lyder det skuffet fra Mascha til Ekstra Bladet.

Statsministerens særlige rådgiver oplyser til Ekstra Bladet, at uret på billedet - naturligvis - ikke er en sponsorgave.