Efter 'Vild med dans'-exit: Umut vender tilbage til skærmen

Den medieglade kok og restauratør Umut, der efter chikane på de sociale medier droppede 'Vild med dans', skal være dommer i 'Hell's Kitchen'

Umut blev hurtigt kendt for sin direkte facon - her er nogle af hans slrige udtalelser fra programmet. Redigering: Martin Ekelund
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I slutningen af oktober meddelte den kulørte kroejer Umut Sakarya, at han trak sig fra 'Vild med dans'.

Efterfølgende kom det frem, at han mente det alvorligt, da han trak stikket på grund af de mange hadefulde kommentarer, han havde modtaget på de sociale medier.

Ikke engang til afdansningsballet og den store finale i Horsens har Umut Sakarya tænkt sig at dukke op med sin dansepartner Jenna Bagge.

Helt færdig med tv-mediet er han dog ikke.

På sin Instagram-profil meddeler han nu, at han vender tilbage på skærmen.

Han skifter dog kanal fra TV2 til TV3 og dropper danseskoene.

Han skal nemlig være gæstedommer i det succesfulde mad-realitykoncept 'Hell's Kitchen', hvor 14 amatørkokke skal vise, hvor dygtige de er til at kokkerere i en til lejligheden konstrueret tv-restaurant.

Programmets hoveddommer er stjernekokken Jakob Mielcke. Og det er altså ham, Umut skal assistere.

Det er endnu ikke meldt ud, hvornår 'Hell's Kitchen' får premiere på TV3.

Udover deltagelsen i 'Hell's Kitchen' skal Umut også være med i juleudgaven af 'MasterChef', der ligeledes sendes på TV3.

Det har ikke været muligt for Ekstra Bladet at få en kommentar fra Umut.

'Hell's Kitchen'

I 'Hell's Kitchen' har 14 amatørkokke sagt ja til at konkurrere i verdens vel nok mest krævende og udfordrende tv-restaurant, nemlig 'Hell's Kitchen'.

Deltagerne - der alle arbejder med mad og fødevarer på den ene eller den anden måde - har ingen idé om, hvad der venter dem, når dørene til restauranten går op, og spændte gæster sætter sig til bordene.

Deltagerne skal bo under samme tag i en nyindrettet lejlighed, hvor de skal sove side om side og dele oplevelsen med hinanden 24 timer i døgnet.

Hver eneste dag bliver de testet af stjernekokken Jakob Mielcke, og under hans regime skal de kokkerere sig igennem et benhårdt forløb i håbet om at vinde 'Hell's Kitchen' og et mentorforløb hos ham.

De er derfor alle sammen dygtige til at lave mad – men det er langt fra nok 'bare' at kunne lave mad for at sikre sig overlevelse.

Deltagerne skal også bevise over for Mielcke, at de besidder tre egenskaber: Personlighed, potentiale og lederskab. Hvis ikke de har de tre egenskaber, bliver mad-eventyret en kort fornøjelse, luder det fra TV3.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+